Unable to complete secure transaction hatası aliyorum

Vatan3458

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Vatan3458
Mrb SEG marka TV den internet te giremiyorum gunceleme yazılım bişey gerekiyor yardim edermisiniz hangi yazılımı yuklemeliyim bu TV ye

IMG_20210116_231705.jpg
16108288449448794513021211088578.jpg

mb95 ana kartlı bir cihaz güncelliğini yitirdi. hbb tv varsa kapalı konuma alın tarih saat ayarlarını kontrol edin.

• mb95 ana kartlı bir cihaz güncelliğini yitirdi. hbb tv varsa kapalı konuma alın tarih saat ayarlarını kontrol edin.
    Hbb TV nedir onu bilemedim ama tarih yanlisti otomatik yaptım düzelmedi manuel olarak düzeltim bir buçuk saat sonra yine aynı zamanda kalmisti

hbb ayarlar daha fazla nın içinde olabilir.

• Hbb TV nedir onu bilemedim ama tarih yanlisti otomatik yaptım düzelmedi manuel olarak düzeltim bir buçuk saat sonra yine aynı zamanda kalmisti
Hbb TV kapatım yine aynı çok teşekkür ederim demeki çöp oldu

android box ile cihazı kullanabilirsiniz.

ssl serttifika hatası ,düzelmez maalesef, düzelmesi için opera update etmesi gerekiyor 3.5 versiyonda kalmış ,ama edemez .

şey ustam mb97 anakar için yazılım varmı iki gün önce bu siteyle guncellemiştimde şu Inter güncelleme şeyi varsa verebilir misiniz

şey ustam mb97 anakar için yazılım varmı iki gün önce bu siteyle guncellemiştimde şu Inter güncelleme şeyi varsa verebilir misiniz

Geri
Üst Alt