Böyle önemli ve zor bir konuda muhalefetin de bilgilendirilip bir arada beraberce açıklansaydı, çok daha olumlu, sonuçları ise daha büyük olurdu.
Hiç bir harfini dahi es geçmeden yazdıklarınızın tamamını okudum.
Allah için tam anlamı ile tarafsız (Bana göre) bir yazı ve oldukça değerli benim için. Son satırınızdan alıntı yapma nedenim ise şu forumda defalarca rica ettiğim konuya vurgu yapılmış olması, yani ''Bizi de anlayın'' kısmı.
Bunu bir alınganlık ifadesi olarak yazmıyorum zira demek bu konuda ben gerçekten cahilmişim ki bana tamamını anlatmaları gerekiyormuş zira şu yazdıklarınız ile, devletin başındaki saygıdeğerin açıkladıkları arasında uzaktan yakından bir alaka yok bence.
Sürekli olarak zillet, öteki, terörist, hayın yaftası yapıştırılan bir tarafı böylesine önemli bir olayda da yanına almaması, Bu dönemin enerji ve tabii kaynaklar bakanı olmamasına rağmen damat Berat paşayı yine ön plana alması, ak partinin geçmişte de ne kadar başarılı işler yaptığı ve geçmişteki tek partili dönemin aman ne kadar da başarısız olduğu dışında ben hiç bir mesaj alamadım açıkçası.
Evet ülkemize bilim insanı lazım, ilim lazım, fen lazım ve en önemlisi ise BULUŞ adı altında namaz kılan robot sunmamaları lazım.
Bakın kendisini sevmem lakin Muharrem İnce nin bir tespiti var ve bence çok da haklı. ''Seviniyoruz ülkece bilmem ne kadar ürün ihraç ediyoruz diye. Sorarım size bunun ülkemize katma değeri ne?''
Çok doğru bir soru soruyor adam, Tamam sen 100.000 adet tv ihraç etmişsin ama adet başına 1 dolar kazanmışsın çünkü marka değerin yok. İthal ettiğimiz tv de ise adamlar ürün başına 10 dolar kazanmazsa buna başarı demiyor zira marka değerleri var.
Şimdi burada amacımın namaz kılan robotu eleştirmek olmadığını anlatmak istedim, Kim yapmış ise eline sağlık ama ülkemize bir katma değeri yok.
Ülkemizde kılmış olmak için veya partililer öyle görsün diye namaz kılan yüzbinlerce insan var zaten bunun bir de robotunun olmasına gerek yok. (Deşifre edemeyecek kadar yakınım olan birisi de bunlara dahildir, din ile uzaktan yakından ilgisi olmayan birisi sırf iş ilişkisinde olduğu kişi koyu akp li diye onun yanındaysa mutlaka camiye gider namaz kılar ve Allah şahittir ki ne dua ne de sure bilmez.)
Devletin en üstü dahil olmak üzere en önemlisi DİN kavramını devletin yönetiminden uzak tutulması gerektiğini anlamadan da bizde ne bilim insanı yetişir ne de yetişen bu ülkede kalır.