I
ibrahimykr1
Kayıtsız / Doğrulanmamış
bu iki ürünü satın aldım sizce nasıl?
özelliklerini yazıyorum:
LİNK :
GÖRSELLER :
özelliklerini yazıyorum:
Marka | UGREEN |
Konnektör Türü | USB Tip C |
Kablo Türü | USB |
- UGREN USB C KABLO ÖZELLİKLERİ :
- PD 100W Hızlı Şarj: 100W'a (20V 5A) kadar şarj hızıyla bu USB C - USB C hızlı şarj kablosu, Type C/Thunderbolt 3 dizüstü bilgisayarlar için mükemmel bir yol sağlar. Ayrıca Huawei FCP, Qualcomm QC 3.0/4.0'ı destekler, şarj cihazlarıyla eşleştirildiğinde tam hızda şarj etmenizi sağlar.
- Hızlı Veri Aktarımı: C Tipi kablo, 480Mbps aktarım hızı ile veri aktarma özelliğine sahiptir.
- Evrensel Uyumluluk: Bu C Tipi kablo, MacBook Pro, Air, iMac Pro, iPad Pro 2020, Galaxy S21 S20 Ultra, S10, S9, Note 10, Huawei MateBook 13, 14, XPro, Surface Pro 7/5, GO ile uyumludur , ProX SQ1, Yoga 5C930, ThinkPad-XL, XPS13, XPS15 vb.
- Dayanıklılık ve Esneklik: Naylon örgülü USB C Kablosu, tekrar tekrar takıp çıkarmaya dayanabilir.
- Güvenilir ve Güvenli: 56Ω çekme direnci ve gelişmiş yonga seti, tüm şarj işleminin güvenliğini sağlar. Kalaylı bakır iletken ve 4 katmanlı katı ekranlama (alüminyum folyo, metal örgü, TPE kılıf, naylon örgü) hızlı şarj ve veri aktarımını iyileştirir.
- 199,99TL
- GÖRSELLER:
LİNK :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- UGREN ADATÖR ÖZELLİKLERİ :
- Hızlı şarj 3.0 şarj cihazı: Ugreen 36 W 2 bağlantı noktalı USB hızlı şarj cihazı Quick Charge 3.0/2.0 destekler, Galaxy S10 S9 gibi uyumlu cihazlara 35 dakikada %80 ulaşabilir ve her bağlantı noktasına maks. 18 W güç. Böylece 2 cihazı aynı anda hızlı şarj edebiliriz.
- Tam uyumluluk: USB C şarj kablosu ile 3A USB C şarj kablosu çoğu cihaz için uygundur,
- 259,99TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Önemli Özellikler | Hızlı şarj |
---|---|
Adet56Ω | 1 |
Watt Değeri | 18 watt |
Güç Kaynağı | Kablolu Elektrikli |
Piller Dahil | Hayır |
Pil Gerekli | Hayır |
Bağlantı Noktası Sayısı | 2 |
USB Bağlantı Noktası Sayısı | 2 |