tv'yi miniklerimizden koruma

mehmet toprak Çevrimdışı

mehmet toprak 

Aktif Üye
22 Eki 2018
192
46
20181216_155158.jpg

4 ve 1 yaşında 2 bebişim var bugün farkettim 1 yaşındaki kızımın tv yi farkettiğini.tv açıkken tv de gördükleriyle oyun oynamaya çalışıyor. tv üzerine düşmesin diye böyle bir şey yaptım vakum ve misina ile. hoşuma gitti paylaşmak istedim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Allah bagislasin. Benzer durumlar benim icinde gecerliydi.
Aski aparatiyla duvara monte ederek kurtuldum bu dertten.

Farkli acilardanda fotograflayabilirmisiniz.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Kardeşim yavrularını allah bağışlasın sen yinede işini garantiye al duvara monte le daha önce bi olay haberlere çıkmıştı çocuk tvyi kendi üzerine devirmiş altında kalıp hayatını kaybetmişti diye hatırlıyorum aman dikkatli ol

mehmet toprak Çevrimdışı

mehmet toprak 

Aktif Üye
22 Eki 2018
192
46
evet ünitenin arkası kapalı üniteyle birleşik.delikte açmak istemedim böyle sağlam oldu kilitli vantuz var.misinede kopmaz zaten tv nin ağırlığından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet ünitenin arkası kapalı üniteyle birleşik.delikte açmak istemedim böyle sağlam oldu kilitli vantuz var.misinede kopmaz zaten tv nin ağırlığından.

20181216_180709.jpg

Son düzenleme:
catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20181216_180709.jpg
mınıklerı Allah bagıslasın. acılarını gostermesın ınsallah.
ama o vantuz ve misinaya pek guvenmeyın derim.
hafıf bı kuvvet uygulayınca vantuz atar misina kopmasa bile

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Kardeşim yavrularını allah bağışlasın sen yinede işini garantiye al duvara monte le daha önce bi olay haberlere çıkmıştı çocuk tvyi kendi üzerine devirmiş altında kalıp hayatını kaybetmişti diye hatırlıyorum aman dikkatli ol
O olay CRT yani tüplü tv ile yaşanmıştı Ama haklısınız yine de önlem şart

mehmet toprak Çevrimdışı

mehmet toprak 

Aktif Üye
22 Eki 2018
192
46
mınıklerı Allah bagıslasın. acılarını gostermesın ınsallah.
ama o vantuz ve misinaya pek guvenmeyın derim.
hafıf bı kuvvet uygulayınca vantuz atar misina kopmasa bile
haklısın vantuz atabilir ama atan vantuzlardan değil. kilit sistemli vantuz sen çıkarmadığın sürece inan atmıyor test ettim. basit bir önlem benimkisi...

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
haklısın vantuz atabilir ama atan vantuzlardan değil. kilit sistemli vantuz sen çıkarmadığın sürece inan atmıyor test ettim. basit bir önlem benimkisi...
bılıyorum bu vantuzdan aracımda bende kullanıyorum. mandal sıstemıyle kılıtlıyosun. ama ben hafıf bı kasısten gecerken yerınden atıyodu :bilmiyom
sen yınede pek guvenme derim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Hocam elinize sağlık Allah bağışlasın fakat çocuklarınız televizyona asılmaya, tırmanmaya çalışırsa o misinalar ve vantuz tartmayacaktır diye düşünüyorum.

Standınızın arkasında zaten kablolar için delik açılmış.
TV'nizi aynı hizada kalacak şekilde duvara askı aparatıyla o standa tutturun derim.
Kilitli bir duvara askı aparatı hatta daha sağlam olacaktır.

Fakat bir konuda dikkat edin derim, biz de televizyonumuzu ahşap masamıza duvara askı aparatı ile taktık fakat tv'nin ağırlığından olsa gerek 1-2 derece hafiften öne eğim kazandı gibi derim.

Sizdeki mobilya daha geniş ve oturaklı, belki eğilme olmayabilir.:hmm

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Allah analı-babalı büyütsün,gözlerinden öpüyoruz ,hanım da "Allah nazarlardan saklasın" diyor,unutmadan yazayım,, sonra fırça yemiyeim
s1.gif

Düşünce çok güzel,bizim yeğene 3 yıl önce buna benzer bir çözüm söylediğimde "amann enişte,gidecek te tvyi çekecek te " demişti,ama gitmiş ve tvyi çekmiş,Allahtan ufaklığa bir şey olmadı.Gerçi şimdi, tvnin yanına bile yaklaşmıyor korkusundan.
Fakat,yeğenin anlatısıyla bu olayı yaşamış birisi olarak o vantuz ve misina pek işe yaramaz bence,nacizane fikrim bu.
Nasılsa tv kapatıp görünmez,aslında tv arka kısma denk gelen yere sağlam bir çengel vida vidalayıp,tvyi de yine aynı yöntemle sağlam bir iple bağlarsan çok iyi olur
s1.gif

Geri
Üst Alt