B Çevrimdışı baysevimli Yeni Üye 20 Nis 2019 11 34 20 Nis 2019 #1 Merhaba üstatlar Vestel UD8360 MB130 v.5.7.3.0 ürün kullanıyorum. vewd benim tv2mde yok. nasıl yükleyebilirim
Merhaba üstatlar Vestel UD8360 MB130 v.5.7.3.0 ürün kullanıyorum. vewd benim tv2mde yok. nasıl yükleyebilirim
B Çevrimdışı baysevimli Yeni Üye 20 Nis 2019 11 34 21 Nis 2019 #3 fikoloji' Alıntı: Sizde ismi app store olması lazım Genişletmek için tıkla ... evet appstore var ama bu uygulama mağazası gibi içinde birkaç program var ve içlerinde vewd yok. ip tv kullanmak için vewd istiyorum
fikoloji' Alıntı: Sizde ismi app store olması lazım Genişletmek için tıkla ... evet appstore var ama bu uygulama mağazası gibi içinde birkaç program var ve içlerinde vewd yok. ip tv kullanmak için vewd istiyorum
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 21 Nis 2019 #4 baysevimli' Alıntı: evet appstore var ama bu uygulama mağazası gibi içinde birkaç program var ve içlerinde vewd yok. ip tv kullanmak için vewd istiyorum Genişletmek için tıkla ... fikolojinin verdiği isim zaten eski wevd tir,adı değişmiş,app store olmuş,onun çinde iptv uygulamaları
baysevimli' Alıntı: evet appstore var ama bu uygulama mağazası gibi içinde birkaç program var ve içlerinde vewd yok. ip tv kullanmak için vewd istiyorum Genişletmek için tıkla ... fikolojinin verdiği isim zaten eski wevd tir,adı değişmiş,app store olmuş,onun çinde iptv uygulamaları