Linkteki yazılımı dener misin.
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama ışık sürekli yanıp sönüyor yükleme yapmadı bir türlüLinkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Sizin tv MB9X Anakartlıdır.
Yazılımı zipten çıkarttınız mı?ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama ışık sürekli yanıp sönüyor yükleme yapmadı bir türlü
hocam çok çok teşekkür ederim flash değiştirdim 3 dosyayı da bu şekilde yükledim ışık hızlı yanıp sönüyor ama yüklemeyi yapmıyor kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor.Flash belleğe resimdeki dosyalar kopyalanacak
Yüklenmediyse yazılım uymamıştır yarın bilgisayarımdaki arşivime bakarım farklı yazılım varsa link veririm.hocam çok çok teşekkür ederim flash değiştirdim 3 dosyayı da bu şekilde yükledim ışık hızlı yanıp sönüyor ama yüklemeyi yapmıyor kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor.
Maalesef tv nizin bilgilerine ait başka yazılım yok risk alırım diyorsanız başka bir mb96 Yazılım linki veririm çalışırsa da panel yazılımı bulup görüntüyü düzlemek gerekir.hocam çok çok teşekkür ederim flash değiştirdim 3 dosyayı da bu şekilde yükledim ışık hızlı yanıp sönüyor ama yüklemeyi yapmıyor kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor.
hocam risk alırım ama panel yazılım konusunda hiç bir fikrim yok.Maalesef tv nizin bilgilerine ait başka yazılım yok risk alırım diyorsanız başka bir mb96 Yazılım linki veririm çalışırsa da panel yazılımı bulup görüntüyü düzlemek gerekir.
Tv arka kapağını açıp anakart ve panel üzerindeki barkod resimlerini buraya ekler misin.hocam risk alırım ama panel yazılım konusunda hiç bir fikrim yok.
Tv arka kapağını açıp anakart ve panel üzerindeki barkod resimlerini buraya
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenec
ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TV AÇILDI KANAL TARIYOR ŞUAN