Çevrimdışı eediz Aktif Üye 5 Mar 2020 336 10 Nis 2020 #1 merhaba tv yi hdmi modunda da kapasam açtığımda otomatik olarak netflix açılıyor. Aslında ayarlardan son durumı seçtim ama yeniden başlattığımda netflixse olmasak bile netflix açılıyor.
merhaba tv yi hdmi modunda da kapasam açtığımda otomatik olarak netflix açılıyor. Aslında ayarlardan son durumı seçtim ama yeniden başlattığımda netflixse olmasak bile netflix açılıyor.
Çevrimdışı Umut Barış VIP 23 Kas 2017 21,011 10 Nis 2020 #2 Kumanda da sorun olabilir mi? İsterseniz kumanda pillerini çıkartıp deneyin.
Çevrimdışı eediz Aktif Üye 5 Mar 2020 336 10 Nis 2020 #3 Umut Barış' Alıntı: Kumanda da sorun olabilir mi? İsterseniz kumanda pillerini çıkartıp deneyin. Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum hocam hiç birşekilde çözülmedi. Reset ettim tv yi. Dün ayarlarda çok oynadım. Yanlışlıkla birşeye bastım galiba. Şuanda düzeldi.
Umut Barış' Alıntı: Kumanda da sorun olabilir mi? İsterseniz kumanda pillerini çıkartıp deneyin. Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum hocam hiç birşekilde çözülmedi. Reset ettim tv yi. Dün ayarlarda çok oynadım. Yanlışlıkla birşeye bastım galiba. Şuanda düzeldi.