iptv sağlayıcılarının linkleri program tarafından desteklenmiyor. sitesinde öyle yazıyorIp TV dosyasının nasıl tanımlayacağım onu bir türlü bulamadım
iptv sağlayıcılarının linkleri program tarafından desteklenmiyor. sitesinde öyle yazıyorIp TV dosyasının nasıl tanımlayacağım onu bir türlü bulamadım
ott player i nasil kuruyoruz ?övünmek gibi olmasın... hakkından gelmişliğim var =D
ott player kadar kullanışlı olmadığı için anlatmaya gerek olmadığını düşündüm. o yüzden paylaşmamıştım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradan üyelik alıyorsun, iptv dosyasını tanımlıyorsun (tv den)
7 günlük denemelik kullanıyordun sonrasında ücret ödeyip kullanmaya devam ediyordun.
ilk kullanımdan sonra daha açmadım uygulamayı var sen düşün gerisini =)
Var ,klasör olarak değilde isim olarak yükleyebiliyorsun,tabii listeyi bölmen gerekecek,mesela ben filmleri bir yere,sporları bir yere,falan yüklemiştim,alttan seçim yapıp izliyordum,tabii katagorik olarak yapılıyor,bunu da belirteyimİyi aksamlar
Ott player kullanıyorum yaklaşık 8000 kanal var ama malesef farklı farklı klasör şeklinde değilde tek bir klasör altında bütün kanallar
Klasör klasör şeklinde ayarlama yapabilme gibi bir durum varmı bu player da
Android apk ise ,linux tvde olmaz,android tv ise mümkün.stb emu izleyebilmek için uygulama lazım tv de . Hilevel da smart stb var mı