Emeğine eline sağlık. Ekran sorunum düzeldi. Ancak bu sefer görselde paylaştığım gibi yazılar bulanık oldu. Acaba bu neyden kaynaklıdır. Ayarlardan Kontrast ve renk ayarlarına baktım ama oradan olmuyor.Now I forgive you.
Panel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
Profil dosyasını tvden çekip yolla bakayım yapabilecekmiyiz
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
alo abi senden dosya istemiş ama sen elma piş azıma düş demişinEmeğine eline sağlık. Ekran sorunum düzeldi. Ancak bu sefer görselde paylaştığım gibi yazılar bulanık oldu. Acaba bu neyden kaynaklıdır. Ayarlardan Kontrast ve renk ayarlarına baktım ama oradan olmuyor.
![]()
![]()
Google translate:Emeğine eline sağlık. Ekran sorunum düzeldi. Ancak bu sefer görselde paylaştığım gibi yazılar bulanık oldu. Acaba bu neyden kaynaklıdır. Ayarlardan Kontrast ve renk ayarlarına baktım ama oradan olmuyor.
![]()
![]()