Tv tavsiyesi

M Çevrimdışı

makinist6334

Yeni Üye
20 Nis 2019
5
47
Merhaba arkadaşlar
2300 - 2800 TL fiyat aralığında
40 inç üzeri smart özelliği iyi dahili wifi bağlantısı yapabileceğim görüntü kalitesi doyurucu olan online alışveriş siteleri veya bildiğiniz İstanbul Avrupa yakası tarafında mağazalardan kredi kartı ile temin edebileceğim TV tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
A101 online kanalında 2100 TL 'ye satılmakta olan Toshiba 43L2863DAT model işimi görecek kalitedemidir yoksa tavsiye edeceğiniz ürünler varmıdır.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Eyvallah saolasın yorumun için smart özelliğininde iyi olmasını istiyorum açıkcası
Şöyle bişey yapabiliriz. Awox tv+ mi box. Ucuz bi tv alırsın yanına da android box götürür seni. Herşey tek tv de dursun diyosanız öyle kutu felan istemiyorum diyosanız yapacak pek birşey yok maalsef vestel ve arçelik tvlerin smart stabilitesi zayıf ama tv önerim yine de 43ud8360. Şöyle bi fikrim daha var. A101 in sitesinden alırsanız 43nu7100 adlı cihazı almak en mantıklı iş en ucuzda a101 de şuan

M Çevrimdışı

makinist6334

Yeni Üye
20 Nis 2019
5
47
Merhabalar başka cevap verecek arkadaş yokmu acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bişey yapabiliriz. Awox tv+ mi box. Ucuz bi tv alırsın yanına da android box götürür seni. Herşey tek tv de dursun diyosanız öyle kutu felan istemiyorum diyosanız yapacak pek birşey yok maalsef vestel ve arçelik tvlerin smart stabilitesi zayıf ama tv önerim yine de 43ud8360. Şöyle bi fikrim daha var. A101 in sitesinden alırsanız 43nu7100 adlı cihazı almak en mantıklı iş en ucuzda a101 de şuan
Tekrar merhaba elimde zaten android tv box var ama cihaz 2 gb 8 ram olduğundan dolayı çok kasmakta sizin demiş olduğunuz mi TV box tam model belirtebilirmisiniz belki öyle bir yol da izleyebilirim

Geri
Üst Alt