Tv tavsiyesi ....

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Arkadaslar merhabalr. Jvc 50 televizyonumu bazi arkadaslarin bildigi gibi idare ettim lakin simdi ortada kaldık. Rica etsem maksimum 3500 tl olacak sekilde 50-55 inc tv tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Aklimdaki tv su anlik PHİLİPS 55PUS6581 ... Hem android olusu hemde ambilight beni cezbetti. Sizlerinde önerilerini bekliyorum. @Ado hocam özellikle bu tv hakkinda senin yorumlarını bekliyorum...

051DFB58-05D8-4A1E-B5BD-52CA01683165.jpg

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Arkadaslar merhabalr. Jvc 50 televizyonumu bazi arkadaslarin bildigi gibi idare ettim lakin simdi ortada kaldık. Rica etsem maksimum 3500 tl olacak sekilde 50-55 inc tv tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Aklimdaki tv su anlik PHİLİPS 55PUS6581 ... Hem android olusu hemde ambilight beni cezbetti. Sizlerinde önerilerini bekliyorum. @Ado hocam özellikle bu tv hakkinda senin yorumlarını bekliyorum...
Adem Helvacı Ado

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
albanez albanez üstadın söylediği 4-5-6 serileri değilde, philpslerde 7 serilerine bakmak lazım diyor. Hatırlatmak istedim. 7502 de 3750 falan indirim çek birşeyler kovala+ olarak forumda 7303 müydü 7503 müydü şimdi hatırlayamadım, bir kullanıcı incelemesi var idi philps in.

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666

3550 tl.

yeni üyelik giriş falan bazen denk geliyor 75 tl de öyle indirim yapıyor, bana şimdi yaptı. Siteyi araştırırsın, arena bilgisayar olması lazım sanırım. Sen yinede bakarsın.

49 yalnız bu .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Selamlar;
6 Serisi olmasına rağmen bu tv yi benim gözümde ayrıcalıklı kılan 3 yönlü ambi desteği ve android işletim sistemi olur.

Normalde ben tv lerin kendi salt yazılımlarını tercih ederim, android sanki tv de bana çok hitap etmiyor gibi veya henüz alışamadım lakin söz konusu PHILIPS olunca o kendi rezil menüsü dışında bir android menü bana daha cazip geliyor.

Onun dışında şöyle WAAUUUWW dedirtecek bir durumu olmasa da rakamsal olarak daha cazip yakalayabilirseniz sadece ambisi için dahi olsa alınır bir tv dir.

Aslında bir akşam size mağazadan kısa bir canlı yayın yaparak ambinin desteklediği değişik formatları da göstermeyi düşünüyordum ama fırsat bulamadım bir türlü :ok

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Teşekkür ederim ilgilenen herkese :) araştırmalara başlıyorum:)

Geri
Üst Alt