Tv Tavsiyesi (Philips 43bdl4012n/62)

E Çevrimdışı

ertnbrk

Yeni Üye
29 Eyl 2018
3
33
Öncelikle herkese merhabalar,

Tek başıma yaşıyorum ve bir televizyon alma planım var. Bütçem 1,500 TL civarı. Dahili uydu alıcısı ve smart özelliği benim için çok önemli değil zaten sanırım bu fiyat aralığında olan smart ve dahili uydu alıcılar pek randımanlı değil. Philips'in "43bdl4012n/62 modelini gördüm internette fakat hakkında pek fazla bilgi inceleme vs. yok. Şu anda 1,500 TL civarına alınabiliyor. Bu fiyata alınır mı yoksa alt markalardan başka bir şey önerir misiniz ?

* Yakın zamanda ps4 alma planım var. 50 hz. olmasının çok büyük eksikliğini yaşar mıyım ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
O fiyata 100-120 Hertz panel alamazsın zaten.
O yüzden ona takılma bence.

Bana kalırsa oyuncu monitörü al. O fiyata alacağın televizyon panelinden iyidir.
PS4'e AMD Freesync desteği gelirse alacağın haz iki katına çıkar.

E Çevrimdışı

ertnbrk

Yeni Üye
29 Eyl 2018
3
33
Hocam teşekkürler cevap için.

Evde turkcell tv var. O yüzden televizyon almak biraz daha ağır basıyor açıkçası. Şu an 1499 TL ye bulunabiliyor bu bahsettiğim televizyon. Bu fiyat aralığında alabileceğim diğer markalar Hi-level, Axen, SEG vb. Bu markalarla kıyaslarsanız hangisini önerirsiniz peki ?

Bir de sanırım yazılım desteğiyle hertz yükseltiyorlar sanırım. Daha iyi bir görüntü elde ediliyor mu yoksa sadece kağıt üstünde bir artış mı ?

Tekrar teşekkürler.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
E ertnbrk, o zaman 200 lira daha ekleyip smart full hd dahili uydu alıcılı 43" toshiba alabilirsin a101den. yada 2000 liraya aynı tvnin 49" modelini alabilirsin. bahsettiğin tvyi teknosa 2 hafta önce indirimle 1200 liraya sattı, monitör olarak geçiyor, tunersiz ve ses kalitesi çok kötü diye yorumlar okumuştum, hoparlör 16w yazıyor zaten. ben Toshiba derim.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Hocam teşekkürler cevap için.

Evde turkcell tv var. O yüzden televizyon almak biraz daha ağır basıyor açıkçası. Şu an 1499 TL ye bulunabiliyor bu bahsettiğim televizyon. Bu fiyat aralığında alabileceğim diğer markalar Hi-level, Axen, SEG vb. Bu markalarla kıyaslarsanız hangisini önerirsiniz peki ?

Bir de sanırım yazılım desteğiyle hertz yükseltiyorlar sanırım. Daha iyi bir görüntü elde ediliyor mu yoksa sadece kağıt üstünde bir artış mı ?

Tekrar teşekkürler.

Yüksek hertzlerde daha iyi motion etkisi elde ediliyor ancak bu 1800-2200 gibi rakamlarda oluyor sanırım.
Bizdeki tv'de hızlandırma 400 Hertz ama bana hiç hızlandırma varmış gibi gelmiyor. :bilmiyom
Monitörlerde birden fazla HDMI girişi de oluyor. TV+ cihazınızı da bağlayabilirsiniz.

newrophat newrophat in dediği 2000 liralık Toshiba pek beğenilmedi sanırım, onun 43 inç olan modeli güzeldi.

C Çevrimdışı

capadocia

Yeni Üye
6 Nis 2019
2
51
merhaba hocam aldınızmı bu tv yi .bir karar verdiniz mi bende düşünüyorum bunu .
benim içinde uydu smart dan ziyade görüntü kalitesi.

Geri
Üst Alt