T Çevrimdışı Tugi136 Süper Üye 20 Nis 2020 500 30 17 Eki 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Vestel Smart Tvlerde Tv+ uygulaması açılabilir mi bir şekilde ?
Çevrimdışı hosbulduk TFC Team 9 Kas 2018 3,721 17 Eki 2020 #2 tvplus.com.tr/tv bu adresi web app tester uygulamasina yazip deneyin,üyelik sayfasina kadar aciliyor ..
tvplus.com.tr/tv bu adresi web app tester uygulamasina yazip deneyin,üyelik sayfasina kadar aciliyor ..
T Çevrimdışı Tugi136 Süper Üye 20 Nis 2020 500 30 17 Eki 2020 #3 hosbulduk' Alıntı: tvplus.com.tr/tv bu adresi web app tester uygulamasina yazip deneyin,üyelik sayfasina kadar aciliyor .. Genişletmek için tıkla ... Tarayıcıdan mı bahsediyorsunuz Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 17 Eki 2020 Tarayıcıdan girdim. Ama web sürümünü kapatmışlar çalışma varmış. Ben menüde var sanıyordum Tv+ ama yok modlamayla açılır mı ?
hosbulduk' Alıntı: tvplus.com.tr/tv bu adresi web app tester uygulamasina yazip deneyin,üyelik sayfasina kadar aciliyor .. Genişletmek için tıkla ... Tarayıcıdan mı bahsediyorsunuz Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 17 Eki 2020 Tarayıcıdan girdim. Ama web sürümünü kapatmışlar çalışma varmış. Ben menüde var sanıyordum Tv+ ama yok modlamayla açılır mı ?
Çevrimdışı hosbulduk TFC Team 9 Kas 2018 3,721 17 Eki 2020 #4 Tugi136' Alıntı: Tarayıcıdan mı bahsediyorsunuz Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 17 Eki 2020 Tarayıcıdan girdim. Ama web sürümünü kapatmışlar çalışma varmış. Ben menüde var sanıyordum Tv+ ama yok modlamayla açılır mı ? Genişletmek için tıkla ... simdilik acilmiyor
Tugi136' Alıntı: Tarayıcıdan mı bahsediyorsunuz Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 17 Eki 2020 Tarayıcıdan girdim. Ama web sürümünü kapatmışlar çalışma varmış. Ben menüde var sanıyordum Tv+ ama yok modlamayla açılır mı ? Genişletmek için tıkla ... simdilik acilmiyor
T Çevrimdışı Tugi136 Süper Üye 20 Nis 2020 500 30 17 Eki 2020 #5 hosbulduk' Alıntı: simdilik acilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ben uygulamayı gördüğüme emin gibiyim ya da hayal gördüm.
hosbulduk' Alıntı: simdilik acilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ben uygulamayı gördüğüme emin gibiyim ya da hayal gördüm.