tv panel kodlari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mugetsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mugetsu

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
mugetsu
Siz değerli abilerime selamlar Tvler için panel kodunu nerde aramam gerek? Mesela vestel üretimi tvlerde arka kapak tv kodu veya serisinde pn diye bir kod var bu panel kodu mudur
ve panel kodunun spi flash yazilimlari icin önemi var midir

Arka kapaktaki panel kodu üretici firmanın kendi bünyesindeki kodu temsil eder tv içerisindeki panele yapışık olan barkod genel anlamda bir kodu ifade eder.

Tam anlayamadım abi şimdi panel nolari nerde bulucam

Tam anlayamadım abi şimdi panel nolari nerde bulucam
Vestel üretimi ise TV arka etiket seri no: resmini yükle arkadaşlar panel bilgisi hakkında yardımcı olacaktır yada tv arka kapağını açıp bakman lazım hangi panel diye tv içinde yazar

Vestel üretimi ise TV arka etiket seri no: resmini yükle arkadaşlar panel bilgisi hakkında yardımcı olacaktır yada tv arka kapağını açıp bakman lazım hangi panel diye tv içinde yazar
Teşekkür ediyorum abi

vestel pnl 23184739 panel yazılımı lazım yardımcı olabılır mısınız

vestel pnl 23184739 panel yazılımı lazım yardımcı olabılır mısınız
Tv donanımı orijinal ise arka kapak etiket resmini buraya ekleyin panel yazılımına neden ihtiyaç oldu yazın. Farklı ana kartlara göre bazı yazılımlar yok o nedenle sordum.

Geri
Üst Alt