Tv Önerisi

S Çevrimdışı

Sllmtncr

Yeni Üye
4 Nis 2019
3
25
Arkadaşlar 3200 tl civarı bir televizyon arıyorum genel olarak ben kullanmayacağım annem babam izleyecek dizi falan ben genelde Youtube film ve haftada bir maç için izlerim iptv kullanımı açısından da önemli kullanıyorum çoğunlukla ama TV nin tam olarak tepkisi nasıl olur destekler mi sıkıntı çıkarır mı tam bilmiyorum.
Bir kaç araştırma yaptım samsung 43mu7000 ve lg 436470plc gibi şeyler dikkatimi çekti sizlerin de önerilerini almak istedim aldıktan sonra pişman olmak istemem şimdiden teşekkür ederim tavsiyeniz için

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
IPTV ve FUTBOL işin içinde ise iki unsur önem teşkil eder. VA panel ve Stabil Smart desteği.

Bunların ikisi de SAMSUNG markasına işaret eder.

VESTEL in de sizin işinizi görecek dikkat çekici modelleri var lakin bütçeniz müsait ise SAMSUNG varken VESTEL alınması çok da makul olmaz diye düşünüyorum.

LG markasına bakış açımı forum sakinleri ve youtube takipçilerim bilirler ki markaya ve mühendisliğine karşı bir tavrım olmasa da, LG TÜRKİYE nin servis politikaları beni bu markadan ısrarla uzak tutmaktadır.

Kaldı ki LG almıyor da SAMSUNG alıyorsak bunu bir eksiklik değil aksine avantaj olarak görmek gerekir. :ok

MU7000 bulamazsanız NU7100 de işinizi görebilecek bir televizyondur.

S Çevrimdışı

Sllmtncr

Yeni Üye
4 Nis 2019
3
25
IPTV ve FUTBOL işin içinde ise iki unsur önem teşkil eder. VA panel ve Stabil Smart desteği.

Bunların ikisi de SAMSUNG markasına işaret eder.

VESTEL in de sizin işinizi görecek dikkat çekici modelleri var lakin bütçeniz müsait ise SAMSUNG varken VESTEL alınması çok da makul olmaz diye düşünüyorum.

LG markasına bakış açımı forum sakinleri ve youtube takipçilerim bilirler ki markaya ve mühendisliğine karşı bir tavrım olmasa da, LG TÜRKİYE nin servis politikaları beni bu markadan ısrarla uzak tutmaktadır.

Kaldı ki LG almıyor da SAMSUNG alıyorsak bunu bir eksiklik değil aksine avantaj olarak görmek gerekir. :ok

MU7000 bulamazsanız NU7100 de işinizi görebilecek bir televizyondur.
Abi çok teşekkür ederim tavsiyen için bu arada gerçekten çok ilgili ve kibar bir insansın sen gibi adama çok zor rastlanır bu piyasada ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi çok teşekkür ederim tavsiyen için bu arada gerçekten çok ilgili ve kibar bir insansın sen gibi adama çok zor rastlanır bu piyasada ?
Kardeşim Güzel cümlelerin için yürekten teşekkür ediyorum.

Hayat güzel, bize dayatılanın aksine iyilik ve mutluluk bulaşıcıdır.

Ben iyilik yapıyorum, bir gün bir şekilde bana geri döner nasılsa diye düşünüyorum. :kiskis

Geri
Üst Alt