I Çevrimdışı ibomehmet Yeni Üye 3 Nis 2022 5 39 17 Nis 2022 #1 Arada kumanda donuyo tv arkadindanda kanal degisemiyorum tv yi ilk aldigimda boyle sorun yoktu gunceleme yaptiktan sonra ciktigini tahmin ediyorum
Arada kumanda donuyo tv arkadindanda kanal degisemiyorum tv yi ilk aldigimda boyle sorun yoktu gunceleme yaptiktan sonra ciktigini tahmin ediyorum
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 17 Nis 2022 #2 Ayarlar gizlilik hbbtv kapatıp deneyiniz
I Çevrimdışı ibomehmet Yeni Üye 3 Nis 2022 5 39 17 Nis 2022 #3 fikoloji' Alıntı: Ayarlar gizlilik hbbtv kapatıp deneyiniz Genişletmek için tıkla ... Hbbtv kapali
Çevrimdışı istanbul Süper Üye 7 Kas 2019 1,075 17 Nis 2022 #4 Bazen onvo tvde de kilitlenme yapıyor fişini çekip tekrar açılınca anca düzeliyor ..
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 17 Nis 2022 #5 ibomehmet' Alıntı: Hbbtv kapali Genişletmek için tıkla ... İlk kurulum deneyiniz hbbtv kapalı iken kurun. Ayrıca kumanda pillerini değiştirmedi iseniz değiştiriniz
ibomehmet' Alıntı: Hbbtv kapali Genişletmek için tıkla ... İlk kurulum deneyiniz hbbtv kapalı iken kurun. Ayrıca kumanda pillerini değiştirmedi iseniz değiştiriniz
I Çevrimdışı ibomehmet Yeni Üye 3 Nis 2022 5 39 17 Nis 2022 #6 fikoloji' Alıntı: İlk kurulum deneyiniz hbbtv kapalı iken kurun. Ayrıca kumanda pillerini değiştirmedi iseniz değiştiriniz Genişletmek için tıkla ... Malesef yine ayni oluyor buna uygun cekirdek yazilim bulmam gerekiyo herhalde...guncellemeden sonra kanal gecislerinde de donmalar oluyor...
fikoloji' Alıntı: İlk kurulum deneyiniz hbbtv kapalı iken kurun. Ayrıca kumanda pillerini değiştirmedi iseniz değiştiriniz Genişletmek için tıkla ... Malesef yine ayni oluyor buna uygun cekirdek yazilim bulmam gerekiyo herhalde...guncellemeden sonra kanal gecislerinde de donmalar oluyor...