TV Kumanda uygunlugunu nasil anlarim?

R Çevrimdışı

ruffles53

Yeni Üye
5 May 2020
5
31
Merhaba, televizyonumun kumandasinda netflix tusu yok. Mb100 anakartli televizyonum. Telefondan netflix uygulamasi acip yansitinca televizyondan da netflix uygulamasi aciliyor. Uygulamalar kisminda gozukmuyor. Kumandayi netflix tuslu alsam o tusla direk netflixi acabilir miyim? Arkadaslar sagolsun netflixi nasil yukleyecegimi anlatmislar. Zaten kumandam bozuldu yenisini alacagim daha fonksiyonlu alsam diyorum uygun olur mu nasil anlarim? Suanki kumanda bu

IMG_20200505_185622.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Aslinda resimdeki kumanda benim simdiye kadar denedigim vestel grubu ürün kumandalarindan en iyi olani,netflix bir sekilde favori tusuna eklenebiliyor..
Yeni kumanda almadan önce Telefona vestelin smart center uygulamasini indirip Netflix uygulamasi görünüyor mu denediniz mi?

R Çevrimdışı

ruffles53

Yeni Üye
5 May 2020
5
31
Aslinda resimdeki kumanda benim simdiye kadar denedigim vestel grubu ürün kumandalarindan en iyi olani,netflix bir sekilde favori tusuna eklenebiliyor..
Yeni kumanda almadan önce Telefona vestelin smart center uygulamasini indirip Netflix uygulamasi görünüyor mu denediniz mi?
Baktim hocam gozukmuyor. Madem televizyonda netflix yok mobil uygulamayla yansit butonu neden cikiyor cok tuhaf

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Bu videoda buna değindim. Menüde Netflix görmek istiyorsanız modlama yapmanız gerekir. Bence Vestel smart canter uygulamasını indirin oradaki Netflix uygulamasına tıklayın TV açıyorsa
Bu kumandadan alabilirsiniz.

indirb23929cf57748c26.jpg

R Çevrimdışı

ruffles53

Yeni Üye
5 May 2020
5
31

Bu videoda buna değindim. Menüde Netflix görmek istiyorsanız modlama yapmanız gerekir. Bence Vestel smart canter uygulamasını indirin oradaki Netflix uygulamasına tıklayın TV açıyorsa
Bu kumandadan alabilirsiniz.

indirb23929cf57748c26.jpg

O uygulamayi acinca netflix gozukmuyor. Orada tvde gozuken uygulamalar var. Garip bir sekilde sizinde videoda bahsettiginiz gibi mobil uygulamayla girip sag yukardan yansitma tusuna basinca uygulama aciliyor. Demekki aslinda televizyonda gomulu olarak var. Suan bu sekilde kullaniyorum modlama yapmadan. Kumanda da hali hazirda gidici gibi oldugundan bir dahaki kumandayi netflix tusu olandan alsam calisir mi acaba diye merak ettim.

R Çevrimdışı

ruffles53

Yeni Üye
5 May 2020
5
31
[SUP]Şu model hoşuma gitmişti mesela zaten kullandigim tek uygulama youtube. Netflixte bu sekilde acilirsa cok iyi olurdu. Kumandalar ile tvnin uyumlu olmasi icin ne olmasi gerekiyor nereye sinyal gonderiyor acaba[/SUP]

IMG_20200505_233341.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnceledim hocam bunun youtube video versiyonundam buralara geldim zaten . Televizyonu babam aktif kullaniyor kanallari falan ayarlamis ne olur ne olmaz diye kurcalamak istemiyorum pek ama uygun bir zamanda yapacagim bende. Burada da yaptigimiz is benzer gibi. Zaten sw sisteminde netflix var ama gizlenmis gibi bir sey sadece onu gosteriyoruz. Bizimde sorunumuz bundan kaynakli gibi duruyor zaten. Arkadasin youtube videosundan geldim sonra sizin konunuza baktim. Kumandalari merak ettigimden fikir alisverisi yapmak istedim. Hani neye gore uygun oluyor anakartlama mi alakali neyle alakali kumanda diye..

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Vestel ve vestel grubu ürünü tv lerin kumandalari normalde birbirine uyumlu,istisna olarak jvc ve toshiba kumandalari farkli sadece kendi markalarinda etkili.Normalde Pil yataginda etiket vardir o etikete göre netten sorgulayabilirsiniz.

Geri
Üst Alt