Tv ekranı sanki yapıştırılmamış gibi hareket ediyor.

A Çevrimdışı

akdogan50

Yeni Üye
30 Kas 2022
14
31
Arkadaşlar merhaba, bugün 55tec9001 model techwood, vestel üretimi tv aldım. Yalnız garip bir şeyler var. Tvnin özellikle alt kısmına bastırdıkça ekran içeriye doğru oynuyor. Tvnin camına tırnağım ile vurduğumda altında bariz boşluk var. Sanki alt katmanla üst son katman yapışık değil gibi. Montaj hatası gibi geldi bana ama ciddi bir sorun ise iade etmeyi düşünüyorum. Açıkçası görüntüden de memnunum ama keyfim kaçtı. Ne tavsiye edersiniz ?

A Çevrimdışı

akdogan50

Yeni Üye
30 Kas 2022
14
31
keşke fotoğraf ekleseydiniz
Hocam fotoğraftan ziyade video lazım. Yarın müsait bir vakitte ekleyeceğim. Ama kısaca ekrana dokundukça altı boş ses çıkartıyor. Basınca içeriye doğru hareket ediyor. Kimi yerde çok, kimi yerde az hareket ediyor. Standart mı yoksa aşırı problemli mi emin olamadım. Evde sony 55xe8505 vardı ekran standart cam ekrandı. Bunun baya plastik gibi hissi var.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Hocam fotoğraftan ziyade video lazım. Yarın müsait bir vakitte ekleyeceğim. Ama kısaca ekrana dokundukça altı boş ses çıkartıyor. Basınca içeriye doğru hareket ediyor. Kimi yerde çok, kimi yerde az hareket ediyor. Standart mı yoksa aşırı problemli mi emin olamadım. Evde sony 55xe8505 vardı ekran standart cam ekrandı. Bunun baya plastik gibi hissi var.
Çerçeve ile cell arasında bir miktar boşluk olur.

B Çevrimdışı

Bayberty

Yeni Üye
2 Tem 2022
49
öncelikle hayırlı olsun ... :ok

6 yıl önce aldığım hı-level aynen böyleydi, vestel yan ürünlerde detaylara pek önem vermez ...
şimdilik kafaya takarsınız ama zamanla unutursunuz, görüntü ve sesten memnunsanız fiyatını hakediyorsa bence kullanmaya devam edin ...

A Çevrimdışı

akdogan50

Yeni Üye
30 Kas 2022
14
31
Çerçeve ile cell arasında bir miktar boşluk olur.
Dediğiniz gibi bir miktar boşluk var. Muadillerini de kontrol edip ona göre kullanmaya devam edeyim teşekkür ederim.

öncelikle hayırlı olsun ... :ok

6 yıl önce aldığım hı-level aynen böyleydi, vestel yan ürünlerde detaylara pek önem vermez ...
şimdilik kafaya takarsınız ama zamanla unutursunuz, görüntü ve sesten memnunsanız fiyatını hakediyorsa bence kullanmaya devam edin ...
Öncelikle teşekkür ederim, cihaz boe 180e anakartlı da olunca iade edesim gelmedi. Görüntü kalitesinden gayet memnunum. Bulutlanma adına hiçbir şey yok. Ölü piksel de çıkmayınca kalmasını istiyorum açıkçası. Dediğiniz gibi bu şekilde kullanacağım sanırım. Sadece wifi açınca kapanıp açılıyor. Güncelleme yapıp sorunu çözmeye çalışacağım. Eğer o şekilde de gitmezse artık iade etme vakti gelir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Boşluğun miktarı böyle bir durumda önemlidir. Ancak ben anlatımdan birazda şunu çıkardım. Panel, polarizer katmanları, led barlar ve yansıtıcı panel yapıştırılmaz. Çerçevenin baskısıyla sabit durur. Ayrıca Led panel önünde (Benim bildiğim kadarıyla) ekstra bir koruyucu katman, cam v.s. yoktur. O yüzden her cihazda içeriye hareket belirli sınırlar dahilinde vardır.

Geri
Üst Alt