ev sobalı deill.karanlıkta ışık tutuyorum çatlak falan hiç birşey gözükmüyor çocuklarda cidden hiç birşey yapmamışlar yapsalar söylerler kızan biri değilimTV'ye cisim fırlatılmış ya da oraya basınç uygulanmış.
Alttaki daire biçiminde çatlamanın merkezine bakarsanız oradan bir kuvvet uygulanmış.
Ya çocuklar kırdı, ya da ürünün kasası paneli kastırdı.
Ama bu bana ihtimal bile gelmiyor.
Ev sobalı ve TV sobaya yakın mı?
Panelin çerçevesi veya TV kasasının kastırma gibi bir durumu da olamaz bence.
Çünkü o çerçeve panele geçirmeli, arka kapak ile bir bağlantısı da yok.
Esneme veya boşluk payı da mevcut.
Hatta panelin ardındaki polarizer katmanlar da yanılmıyorsam öyle.
Yani hizalı ve sarsılmayacak biçimde tutuyor ama kuvvet aktaracak kadar da sıkıştırmıyor.
By_Trol
İşaretlediğim yerden darbe almış garanti harici (ücretli) işlem yapılır.ev sobalı deil ev kapatıp ışık tutuyorum çatlak falan hiç birşey gözükmüyor çok larda cidden hiç birşey yapmamışlar yapsalar söylerler kızan biri değilim
benim için önemli olan kimsenin hakkına girmek istemem zengin bi firma bile olsa kendiliğinden olabilir mi bu ona göre tüketici hakem heyetinden değişim yaptırabilirim televizyonu
vestelin karşılama ihtimali yok dimi bununİşaretlediğim yerden darbe almış garanti harici (ücretli) işlem yapılır.
Kırılma hiç bir firmada garantiye girmez.vestelin karşılama ihtimali yok dimi bunun
Darbe bariz bir şekilde belli6 ayda bir forumda açılan “durup dururken kırılan ama üzerinde darbe aldığı nokta açık bir şekilde görünen tv garantiye girer mi” konusuna hoşgeldiniz.
Bir şey fırlatılmadıysa, silerken o da çok zor ama, panele bariz bir şey fırlatılmış.vestelin karşılama ihtimali yok dimi bunun
Herhalde etraftan birileri “sakın darbe aldığını söylemeyin, durup dururken oldu deyin “ diye akıl veriyor. Yoksa başka bir açıklaması yok.Darbe bariz bir şekilde belli
geçenlerde telefonumun ön kamera ( ekran altında) çevresinde yarım hilal şeklinde lekenme oldu. Sanki darbe almışta mürekkep yayılmış gibi.Herhalde etraftan birileri “sakın darbe aldığını söylemeyin, durup dururken oldu deyin “ diye akıl veriyor. Yoksa başka bir açıklaması yok.
Darbe yeri çok net belli olur darbe almış olsa. Sizin durumun kullanıcı hatası olmadığı çok rahat anlaşılır. Bu örnekte darbenin geliş noktası bariz belli oluyor. Resimlerden çubuk gibi bir şey atıldığı izlenimi oluşuyor.geçenlerde telefonumun ön kamera ( ekran altında) çevresinde yarım hilal şeklinde lekenme oldu. Sanki darbe almışta mürekkep yayılmış gibi.
Cihazı tek elden kullanıyorum ne darbe nede baskıya maruz kaldı sabah şarjdan çektiğimde lekelenme olmuştu.
Doğru servise gittim sağına soluna iyice baktılar ne kasada ne ekranda çizik dahi yok
Cihazın kasa-ekran komple değiştirdiler.
kardeş ticaret işi yapıyorum ben senin anlattığının milyon katı fırıldaklar yapıp bu tv olduğu gibi sıfırını alırım ben sen ne anlatıyorsun suizan yapıyorsun millete sana mı kaldı sorgulamak haddini bil ayar etme beni kendineHerhalde etraftan birileri “sakın darbe aldığını söylemeyin, durup dururken oldu deyin “ diye akıl veriyor. Yoksa başka bir açıklaması yok.
bende ilk orayı gördüm zaten çocuklara sordum yapmadık dediler ama orda bariz birşey var ama dışardan yok nedense böyle bi durum olabilir mi diye sordum sadece kendi olma durumu var mı diyeDarbe yeri çok net belli olur darbe almış olsa. Sizin durumun kullanıcı hatası olmadığı çok rahat anlaşılır. Bu örnekte darbenin geliş noktası bariz belli oluyor. Resimlerden çubuk gibi bir şey atıldığı izlenimi oluşuyor.
Herkes normalde kral, kimsenin hiç bu tür şeylere ihtiyacı yok ama forumlarda yalvar yakar.kardeş ticaret işi yapıyorum ben senin anlattığının milyon katı fırıldaklar yapıp bu tv olduğu gibi sıfırını alırım ben sen ne anlatıyorsun suizan yapıyorsun millete sana mı kaldı sorgulamak haddini bil ayar etme beni kendine
servis ne dediyse onu yapıcam ben zaten
bende ilk orayı gördüm zaten çocuklara sordum yapmadık dediler ama orda bariz birşey var ama dışardan yok nedense böyle bi durum olabilir mi diye sordum sadece kendi olma durumu var mı diye