TV EKRAN KIRILMIŞ /YARDIM LÜTFEN/VESTEL QLED 9900

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R Çevrimdışı

rado2373

Yeni Üye
30 Kas 2022
12
28
AKŞAM EVE GELDİM SABAH KULLANDIM TELEVİZYON BÖYLE ÇIKTI
DIŞARDAN DARBE İZİ V.B HİÇ BİRŞEY YOK ÇİZİK BİLE ÇOCUKLARDA BİZ YAPMADIK DİYOR ZORLADIM BAYAĞ
DURUM NE OLUR SİZCE

WhatsApp-Image-2024-01-20-at-19.52.59.jpg
WhatsApp-Image-2024-01-20-at-19.53.00.jpg
WhatsApp-Image-2024-01-20-at-19.52.58.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
TV'ye cisim fırlatılmış ya da oraya basınç uygulanmış.
Alttaki daire biçiminde çatlamanın merkezine bakarsanız oradan bir kuvvet uygulanmış.
Ya çocuklar kırdı, ya da ürünün kasası paneli kastırdı.
Ama bu bana ihtimal bile gelmiyor.
Ev sobalı ve TV sobaya yakın mı?

Panelin çerçevesi veya TV kasasının kastırma gibi bir durumu da olamaz bence.
Çünkü o çerçeve panele geçirmeli, arka kapak ile bir bağlantısı da yok.
Esneme veya boşluk payı da mevcut.
Hatta panelin ardındaki polarizer katmanlar da yanılmıyorsam öyle.
Yani hizalı ve sarsılmayacak biçimde tutuyor ama kuvvet aktaracak kadar da sıkıştırmıyor.

By_Trol By_Trol

R Çevrimdışı

rado2373

Yeni Üye
30 Kas 2022
12
28
TV'ye cisim fırlatılmış ya da oraya basınç uygulanmış.
Alttaki daire biçiminde çatlamanın merkezine bakarsanız oradan bir kuvvet uygulanmış.
Ya çocuklar kırdı, ya da ürünün kasası paneli kastırdı.
Ama bu bana ihtimal bile gelmiyor.
Ev sobalı ve TV sobaya yakın mı?

Panelin çerçevesi veya TV kasasının kastırma gibi bir durumu da olamaz bence.
Çünkü o çerçeve panele geçirmeli, arka kapak ile bir bağlantısı da yok.
Esneme veya boşluk payı da mevcut.
Hatta panelin ardındaki polarizer katmanlar da yanılmıyorsam öyle.
Yani hizalı ve sarsılmayacak biçimde tutuyor ama kuvvet aktaracak kadar da sıkıştırmıyor.

By_Trol By_Trol
ev sobalı deill.karanlıkta ışık tutuyorum çatlak falan hiç birşey gözükmüyor çocuklarda cidden hiç birşey yapmamışlar yapsalar söylerler kızan biri değilim
benim için önemli olan kimsenin hakkına girmek istemem zengin bi firma bile olsa kendiliğinden olabilir mi bu ona göre tüketici hakem heyetinden değişim yaptırabilirim televizyonu

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
ev sobalı deil ev kapatıp ışık tutuyorum çatlak falan hiç birşey gözükmüyor çok larda cidden hiç birşey yapmamışlar yapsalar söylerler kızan biri değilim
benim için önemli olan kimsenin hakkına girmek istemem zengin bi firma bile olsa kendiliğinden olabilir mi bu ona göre tüketici hakem heyetinden değişim yaptırabilirim televizyonu
İşaretlediğim yerden darbe almış garanti harici (ücretli) işlem yapılır.

WhatsApp-Image-2024-01-20-at-19.52.59abf0d6a0280f425b.jpg

S Çevrimiçi

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
98
42
6 ayda bir forumda açılan “durup dururken kırılan ama üzerinde darbe aldığı nokta açık bir şekilde görünen tv garantiye girer mi” konusuna hoşgeldiniz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Herhalde etraftan birileri “sakın darbe aldığını söylemeyin, durup dururken oldu deyin “ diye akıl veriyor. Yoksa başka bir açıklaması yok.
geçenlerde telefonumun ön kamera ( ekran altında) çevresinde yarım hilal şeklinde lekenme oldu. Sanki darbe almışta mürekkep yayılmış gibi.
Cihazı tek elden kullanıyorum ne darbe nede baskıya maruz kaldı sabah şarjdan çektiğimde lekelenme olmuştu.
Doğru servise gittim sağına soluna iyice baktılar ne kasada ne ekranda çizik dahi yok

Cihazın kasa-ekran komple değiştirdiler.

S Çevrimiçi

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
98
42
geçenlerde telefonumun ön kamera ( ekran altında) çevresinde yarım hilal şeklinde lekenme oldu. Sanki darbe almışta mürekkep yayılmış gibi.
Cihazı tek elden kullanıyorum ne darbe nede baskıya maruz kaldı sabah şarjdan çektiğimde lekelenme olmuştu.
Doğru servise gittim sağına soluna iyice baktılar ne kasada ne ekranda çizik dahi yok

Cihazın kasa-ekran komple değiştirdiler.
Darbe yeri çok net belli olur darbe almış olsa. Sizin durumun kullanıcı hatası olmadığı çok rahat anlaşılır. Bu örnekte darbenin geliş noktası bariz belli oluyor. Resimlerden çubuk gibi bir şey atıldığı izlenimi oluşuyor.

R Çevrimdışı

rado2373

Yeni Üye
30 Kas 2022
12
28
Herhalde etraftan birileri “sakın darbe aldığını söylemeyin, durup dururken oldu deyin “ diye akıl veriyor. Yoksa başka bir açıklaması yok.
kardeş ticaret işi yapıyorum ben senin anlattığının milyon katı fırıldaklar yapıp bu tv olduğu gibi sıfırını alırım ben sen ne anlatıyorsun suizan yapıyorsun millete sana mı kaldı sorgulamak haddini bil ayar etme beni kendine
servis ne dediyse onu yapıcam ben zaten

Darbe yeri çok net belli olur darbe almış olsa. Sizin durumun kullanıcı hatası olmadığı çok rahat anlaşılır. Bu örnekte darbenin geliş noktası bariz belli oluyor. Resimlerden çubuk gibi bir şey atıldığı izlenimi oluşuyor.
bende ilk orayı gördüm zaten çocuklara sordum yapmadık dediler ama orda bariz birşey var ama dışardan yok nedense böyle bi durum olabilir mi diye sordum sadece kendi olma durumu var mı diye

S Çevrimiçi

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
98
42
kardeş ticaret işi yapıyorum ben senin anlattığının milyon katı fırıldaklar yapıp bu tv olduğu gibi sıfırını alırım ben sen ne anlatıyorsun suizan yapıyorsun millete sana mı kaldı sorgulamak haddini bil ayar etme beni kendine
servis ne dediyse onu yapıcam ben zaten

bende ilk orayı gördüm zaten çocuklara sordum yapmadık dediler ama orda bariz birşey var ama dışardan yok nedense böyle bi durum olabilir mi diye sordum sadece kendi olma durumu var mı diye
Herkes normalde kral, kimsenin hiç bu tür şeylere ihtiyacı yok ama forumlarda yalvar yakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt