TV de Optik ses kaybı

arven5959

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
arven5959
TV optik ses sistemi ile bağlantı yaptığımızda ses te belirgin düşüklük oluyor tv nin sesinden biraz daha alçak ama telefon ile bağlandığımızda ses kaybı olmuyor tv de bunun sebebi nedendir

HW ayarlasında sound optik çıkış ayarı düşük olabilir bir ihtimalle (SW de olabilir hatırlamıyorum) ,genelde öntanımlı ayarları kullanıyor çıkışta ,gerçi bende optik girişli cihaz yok denemek için ,birde alıcı cihaz da optik girişli mi acaba :alala

Optik pasif bir ses çıkışı olduğu için olabilir.
Kodlanarak aktarılıyor ses zaten.

@Umut Barış, bir çözümü varmıdır anlamadığım tv de müzik dinlerken kısık ama aynı tv ye iPhone telefonla bağlantı yaptığımız zaman daha verimli ses alıyoruz bunu pek anlayamadım

@Umut Barış, bir çözümü varmıdır anlamadığım tv de müzik dinlerken kısık ama aynı tv ye iPhone telefonla bağlantı yaptığımız zaman daha verimli ses alıyoruz bunu pek anlayamadım

Ses sisteminin ses ayarı yok mu hocam? Oradan yükseltin sesi işte?

@Umut Barış, son sesinde aynı ses ile iPhone bağlanıyoruz ses güçlü ama tvden dinlediğimiz zaman biraz daha zayıf

@Umut Barış, son sesinde aynı ses ile iPhone bağlanıyoruz ses güçlü ama tvden dinlediğimiz zaman biraz daha zayıf

Teraspy yukarıda cevap vermiş, modifiye işini araştırın, denemek istiyorsanız deneyin.
Veya servis menüsünde sesle ilgili bölüme bakın.
Diyebileceğim bir şey yok.

Geri
Üst Alt