fixer
Aktif Üye
- 10 Kas 2022
- 86
- 34
Merhaba abiler arkadaşlar dun TuvTürk adlı firmaya elektriklik bisikletimi goturdum bisikletle beni iceriye cagirdilar basladilar islemlere bana sunu yap bisikletle bunu yap benim orda bir morelim bozuldu 600 lira verdim herseyi ben yapiyorum anlamadim neyse bana gidonu asagi yukari bir bastir dedi bastim gidon oynuyormus takildi ben eminmisin dedim neyse ben bisey demedim uzatmadim mudurunu cagirdi cebinden kendine ait cep telefonunu cikardi basladi resim cekmeye basladi bende benden izin aldinmi dedim cik disari dedi bi kovdu beni bende cikarmiyim basladik tartismaya sanki iceriye girmek isteyen benmisim gibi saf saf konusmaya basladi bizim kanunlardan anladigimizi anladi ve geri vites yapti beyefrndinin parasini iade edin dedi yanindaki baska calisan relax relax elleriyle acayip hareketler filan ben iyice morelimi bozdular one gittik baktim iptal edip para iadesi yapcaklar bana belge ver dedim parami aliyim geri trafik beni muyanesi bitmis yakalarsa ne yapacagiz diyince gene geri vites emir kipleri filan tartistik bunlarin amaci nedir bunlar bisikleti hic gormemisler ve bu bisiklet hakkinda yorum yapabiliyorlar bana siz bunun orjinal oldugunu aciklar belge gtirceksiniz demeleri sacma herseyi ben yapcaksam bunlar ne is yapiyor ? 2 yil oncede bu sekilde gecmisti bu bisiklet onuda anlattim yanlis yapmislar dediler.