Türknet deneyimim ve Türknete geçecek olan arkadaşlar için bilgilendirmeler.

S Çevrimdışı

serkan60 

Aktif Üye
21 Tem 2020
50
23
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 10 yıldır Türk Telekom kullanıcısıydım ve son 6 7 ay öncesini saymazsak eğer Türkiye'de sadece Türk Telekom altyapısı var diye biliyordum bir arkadaşımın sayesinde türkneti duydum şaşırdım altyapımı sorguladığım zaman 94 mb desteklediğini gördüm madem ki dedim 24 mb hıza 90 tl veriyorum neden 100 mb hıza 95 tl vermeyeyim ki dedim ve 27 temmuzda türknete geçişimi yaptırdım Allah'tan taahüt bitiş tarihine denk getirmiştim ve Türknet'e geçişimi yaptım o kadar çok memnunum ki anlatılmayan bir duyguydu ilk test yaptığım zaman o hızı aldığımda çok şaşırmıştım.

Ardından tüm iss firmalarını araştırmaya başladım hepsi zaten Türk Telekom altyapısını kullandığı için(Kablonet,Türkcell hariç) birbirinden pek farkı olduklarını düşünmüyorum. Sizlere TürkNetin iyi ve kötü yönlerini anlatmak istiyorum.

1- TürkNetin sesli çağrı merkezleri bulunmuyor sadece ticket üzerinden destek kaydı açarak en ufak bir bilgide bile destek kaydı açarak yardım alabiliyorsunuz. Eğer ki TürkNet tarafından aranmak isterseniz destek kaydına Müşteri Hizmetleri tarafından aranmak istiyorum diye söylerseniz sizi aramalarını sağlayabilirsiniz.

2-Taahüt yok en önemli konusuda bu zaten internetinizi memnun olduğunuz zaman kullanıyorsunuz herhangi bir cayma bedeli çıkmıyor.

3- Sıfırdan kurulumlarda Türk Telekom saha ekibi geliyor kuruluma belgeleri ister siz çıkarın ister onlar çıkartsın ve bu konuda bildiğim kadarıyla evinize kadar modeminize kadar kablo çekmiyorlar diye biliyorum sadece binaya kadar çektiklerini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşıma elektrikçi çağırın demişlerdi eğer ki saha ekibine çektirtmek istiyorsanız evinize kadar metresi 3.5 tl diye biliyorum sanırsam tüm firmalarda böyle olması gerekiyor bu konu.

4-Başka bir İSS de taahütünüz varsa eğer TürkNet 120 TL'yi ödemiyor yine siz ödüyorsunuz cayma bedelinizi ve TürkNete cayma bedelinizin olduğu faturayı gönderdiğiniz zaman aylık faturanızdan düşüyor aylık olarak düşüyor kaç tl düştüğünü tam bilmiyorum.

5-kampanyaları bulunuyor ve her ay uzuyor bu kampanya eğer ki bir TürkNetlinin davet kodu ile kayıt olursanız ilk ay faturanızı ödüyorsunuz her iki tarafta son gününü geçirmemek şartıyla ödediği zaman 2. ay internet bedava oluyor.(TürkNete kayıt olduktan sonra internetiniz 10 ekimde açıldı diyelim 17 ekimde ilk aylık faturanız geliyor yani 1 hafta sonra ekim kasım arası faturanız geliyor size 19 veya 20 gün son ödeme tarihi veriyor)

6-ve herkesin sözüne kulak asmayın eğer ki altyapınız iyiyse bütün firmalar size en iyi interneti verir ve sorun yaşamazsınız ama kablolarınız hasarlı olur santral uzaklığınız olur kesilme durumlarında firmalara laf atmamak gerekiyor ilk olarak modemden bile kaynaklanabiliyor bu sorun.
Aklıma gelen tüm bilgileri yazdım eğer ki olursa yine düzenleyip yazacağım. (Hız testlerimi de atacağım-csgo ping değerlerimi vb)
TürkNetin müşterilerine verdiği bir de davet kodu metni var sizinle paylaşmak istiyorum :)
İyi günler dilerim.

Merhaba,

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Gerçek sınırsız, yüksek hızlı yalın (sadece) internet (100 Mbps’e kadar) var hizmetin içinde. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar:

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: LJV76LV15RGB

Bağlantı:

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.

118807968_1655132837993306_282617768059750070_o.jpg




son-testfb6179137cae701d.png


sea-of-hiz.png
 
Son düzenleme:
barbarosso Çevrimiçi

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
315
hayırlı olsun kesintisiz kullanın inşaallah.
Ben de bir turknetli olarak doğru bir tercih yaptığınızı düşünüyorum.sorgulama hızım 35 mbps . 30-32 arası kesintisiz alıyorum.
:clap2
 
F Çevrimdışı

Frenzy 

Aktif Üye
11 Mar 2019
491
40

Bir de sitelerinde yazan destek hatları akşam 9'dan sonra çalışmıyor. TTNet gibi 7/24 destek vermiyorlar. Sadece teknik destek için bir numara vermişlerdi, henüz hiç aramadım ama, o numara herhalde sürekli hizmet veriyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri