- 23 Kas 2017
- 21,011
En azından bu fiyata fiber kullanabilseydik Başkan. Hem bakır, hem sözde 35mbit bu fiyata satılıyor Maalesef...
Ben seneye taahhüt bitince Millenicom fiberi deneyeceğim.
En azından bu fiyata fiber kullanabilseydik Başkan. Hem bakır, hem sözde 35mbit bu fiyata satılıyor Maalesef...
Silivri de bir firma veriyorBuyuk sehirlerde Adsl kullanmak zorunda degilsiniz.
Wifi hizmeti veren firmalar var.
catiniza alici,evinizede access point yerlestirerek. kablosuz sekilde evinize internet hizmeti sunmakta.
fiyatlarida cogunlukla makul seviyede.
Tüm telekom kirlayan İss lere zam gelecek diyorlar ama, bakarım ben de diğerlerine gelmez ise, tahaütüm yok, geçerim. Nasılsın bu arada iyisin inşallahBen seneye taahhüt bitince Millenicom fiberi deneyeceğim.
Tüm telekom kirlayan İss lere zam gelecek diyorlar ama, bakarım ben de diğerlerine gelmez ise, tahaütüm yok, geçerim. Nasılsın bu arada iyisin inşallah
Dur bakalım, buralara doğalgaz hattı çekecekler. Belki onunla beraber Türkcell di sanırım fiber optik geçiyormuş.( Daha doğrusu doğalgaz hattını döşeyen firma fiber optik hat çekip İSS lere kiralıyor diye bir kulak misafirliğim vardı)Benim bahsettiğim Millenicom fiber Superonline fiber altyapısını kullanıyor.
Şu an zaten Superonline fiber kullanıyorum, değişen pek birşey olmayacak.
Millenicom kullananlar kopma sorunu yaşıyorlarmış ama fiber tarafında mı bilmiyorum.
İyiyim, sizleri sormalı? Aylardır girmiyorsunuz foruma sanırım?
Dur bakalım, buralara doğalgaz hattı çekecekler. Belki onunla beraber Türkcell di sanırım fiber optik geçiyormuş.( Daha doğrusu doğalgaz hattını döşeyen firma fiber optik hat çekip İSS lere kiralıyor diye bir kulak misafirliğim vardı)
Ölmeden fiber kullanabilecek miyiz bakalım Allah sağlık versin...
O sokaktan geçsin , gerekli alt yapı kazısını ben kendim yaparım. Kazma kürek ya AllahSuperonline da BOTAŞ'ın ana omurgasından hat kiralıyormuş fiber için sanırım.
Sokağınızdan geçer ama evlere uğrar umarım.
Binada geçiş yapacak abone sayısı fazla olmayınca çekmiyorlar maalesef.