Türkiyede test sayısında ilk rekor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Test yapma hızı artırılmalı. Bir de testlerin değerlendirildiği laboratuvarların da sayısı artırılmalı.
Ki hala sağlık çalışanlarının ekipman sıkıntısı olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Sağlıkçılarımızı korumalıyız ki bu durumu aşabilelim. Onlar iş yapamaz hale gelirse biz hiç bir şey yapamayız sade vatandaş halimizle. :bilmiyom

Gıda ve sağlık sektörü haricinde iş yerleri kapalı olmalı.
Maddi anlamda vatandaşın desteklenmesi lazım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Test yapma hızı artırılmalı. Bir de testlerin değerlendirildiği laboratuvarların da sayısı artırılmalı.
Ki hala sağlık çalışanlarının ekipman sıkıntısı olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Sağlıkçılarımızı korumalıyız ki bu durumu aşabilelim. Onlar iş yapamaz hale gelirse biz hiç bir şey yapamayız sade vatandaş halimizle. :bilmiyom

Gıda ve sağlık sektörü haricinde iş yerleri kapalı olmalı.
Maddi anlamda vatandaşın desteklenmesi lazım.
Sağlık çalışanlarını zaten koruyorlar

Malzeme yetersiz diyen hakkında hemen soruşturma başlatarak koruyorlar :ok

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Abim aklım hep sende. İyimisin ?
Allaha şükür abi. Kapandık evimize. Evden çalışıyoruz iş çıktıkça. Çekime gitmiyorum evimizde 80 yaş üstü iki hastamız var. Tehlikeye atamam onları. Girişleri çıkışları yasakladık evde diyebiliriz. Dışarı çıkmak zorunda kalanlara Allah yardım etsin. Başka birşey yapamıyoruz diyemiyoruz bekliyoruz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Allaha şükür abi. Kapandık evimize. Evden çalışıyoruz iş çıktıkça. Çekime gitmiyorum evimizde 80 yaş üstü iki hastamız var. Tehlikeye atamam onları. Girişleri çıkışları yasakladık evde diyebiliriz. Dışarı çıkmak zorunda kalanlara Allah yardım etsin. Başka birşey yapamıyoruz diyemiyoruz bekliyoruz.
Sen ve tüm arkadaşlara, azami dikkat lütfen ??

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Geçmiş olsun. Acil şifalar. :ok

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Allah yardımcınız olsun. Önlemini alıp, tedbirli davrananlara umarım bir şey olmaz. Çalışmak zorunda olanlara da kolaylıklar dilerim. Allah, kötülerin şerrinden iyileri korusun. Amin.

Geri
Üst Alt