Çevrimdışı catres Süper Üye 26 May 2018 1,459 41 6 Eyl 2019 #2 #susamam Gerçekten efsane olmuş. 2002 den beri Türkçe rap dinleyicisiyimdir Birileri çıkar gluk gluk der Birileri de sanat eseri yapar. Helal olsun. ?
#susamam Gerçekten efsane olmuş. 2002 den beri Türkçe rap dinleyicisiyimdir Birileri çıkar gluk gluk der Birileri de sanat eseri yapar. Helal olsun. ?
Çevrimdışı The_SreT TFC Team 18 Kas 2017 4,295 7 Eyl 2019 #3 Adamlar Türkçe RAP te devrim yapmışlar resmen ?
Çevrimdışı TKartaL Süper Üye 5 Şub 2018 2,481 45 7 Eyl 2019 #4 Türkçe rapin ateşini cartel yakmıştı.. Sene 95 hey gidi günler... Sagopayla devam
Çevrimdışı tarikk Süper Üye 6 Ocak 2018 1,631 33 7 Eyl 2019 #5 Sago candır. Yeni yetme bebeler milenyum çağının çocuklarını eğlendirir. Bugünde Ceza ile karşılaştık aşırı yaşlanmış çökmüş. Üzdü be
Sago candır. Yeni yetme bebeler milenyum çağının çocuklarını eğlendirir. Bugünde Ceza ile karşılaştık aşırı yaşlanmış çökmüş. Üzdü be
Çevrimdışı catres Süper Üye 26 May 2018 1,459 41 7 Eyl 2019 #6 tarık uğur' Alıntı: Sago candır. Yeni yetme bebeler milenyum çağının çocuklarını eğlendirir. Bugünde Ceza ile karşılaştık aşırı yaşlanmış çökmüş. Üzdü be Genişletmek için tıkla ... tkartal sagoyla devam yazmış. İçimden “sago candır” dedim. Ve senin yazının ilk cümlesini görünce bi tebessüm ettim
tarık uğur' Alıntı: Sago candır. Yeni yetme bebeler milenyum çağının çocuklarını eğlendirir. Bugünde Ceza ile karşılaştık aşırı yaşlanmış çökmüş. Üzdü be Genişletmek için tıkla ... tkartal sagoyla devam yazmış. İçimden “sago candır” dedim. Ve senin yazının ilk cümlesini görünce bi tebessüm ettim