mesaj bu aksam atilmis görünüyor hata olmali silinen bir üye mesaji begenmis .1 saat icinde kimsenin üyeligi silinimeyecegine göre bir hata var,mesajın atılma tarihi
Bu arada bu uygulamanin yeni versiyonu daha güzel "smart center " isimi.
mesaj bu aksam atilmis görünüyor hata olmali silinen bir üye mesaji begenmis .1 saat icinde kimsenin üyeligi silinimeyecegine göre bir hata var,mesajın atılma tarihi
Evet ,aynen dediğin gibi sevgili hosbulduk ,aslında geçenlerde de aynısı olmuştu ,pek umursamamıştım ,halbuki benim bu mesajı atalı ohooo ,kaç ay oldumesaj bu aksam atilmis görünüyor hata olmali silinen bir üye mesaji begenmis .1 saat icinde kimsenin üyeligi silinimeyecegine göre bir hata var,

Emmi hackEvet ,aynen dediğin gibi sevgili hosbulduk ,aslında geçenlerde de aynısı olmuştu ,pek umursamamıştım ,halbuki benim bu mesajı atalı ohooo ,kaç ay oldu![]()
mesaj bu aksam atilmis görünüyor hata olmali silinen bir üye mesaji begenmis .1 saat icinde kimsenin üyeligi silinimeyecegine göre bir hata var,
arkadaş diğer konuda kumanda sorduğunda o konuya buranın linkini ekledikten sonra konuyu öne çıkartma özelliğini ilk defa denemek için kullanmıştım, muhtelemen konu öne çıkarılınca son mesajda böyle bir hata oluyor, biz sorunu ve çözümü sunalım @Sota bir çaresine bakar artık