The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,294
Evet arkadaşlar Aliexpress de gezinirken bu cihaza denk geldim, şu döviz kurunda gerçekten çok iyi fiyatı var donanınlarına göre cihazın. Ürün işlemcisi S905X4, ekran kartı Mali G31, Android sürüm 11.0, 2.4G/5G wifi mevcut, 2 adet usb, 1 adet sd kart, Av/SPDIF ve ethernet çıkışı mevcut.
Not: Cihaz lisanslı değildir, lisans benim için önemli değil diyenlere tavsiye ediyorum.
Opsiyonlu satın alma seçenekleri
2gb ram + 16gb depolama = Kargo dahil 558 tl
4gb ram + 32gb depolama = Kargo dahil 564 tl
4gb ram + 64gb depolama = Kargo dahil 688 tl
4gb ram + 128gb depolama = Kargo dahil 796 tl
Bu fiyatlar kısa süreliğine geçerlidir arkadaşlar. Özellikle 4gb + 32 depolama olanın fiyatı dikkat çekiyor. Bu ürün geldiğinde vergi ödeyeceğinizide unutmayın. Ama vergisini dahi ödeseniz bu donanımda bir cihazı ülkemizde bu fiyatlara alamazsını ?
Satın Alma Linki
Ayrıca satın aldıktan sonra satıcıya ürünün üzerine Tv Box değilde başka birşey yazmasını ve paketin üzerine 5 yada 10 dolar fiyat yazmasını söylerseniz çok daha az vergi çıkar ?
Not: Cihaz lisanslı değildir, lisans benim için önemli değil diyenlere tavsiye ediyorum.
Opsiyonlu satın alma seçenekleri
2gb ram + 16gb depolama = Kargo dahil 558 tl
4gb ram + 32gb depolama = Kargo dahil 564 tl
4gb ram + 64gb depolama = Kargo dahil 688 tl
4gb ram + 128gb depolama = Kargo dahil 796 tl
Bu fiyatlar kısa süreliğine geçerlidir arkadaşlar. Özellikle 4gb + 32 depolama olanın fiyatı dikkat çekiyor. Bu ürün geldiğinde vergi ödeyeceğinizide unutmayın. Ama vergisini dahi ödeseniz bu donanımda bir cihazı ülkemizde bu fiyatlara alamazsını ?
Satın Alma Linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca satın aldıktan sonra satıcıya ürünün üzerine Tv Box değilde başka birşey yazmasını ve paketin üzerine 5 yada 10 dolar fiyat yazmasını söylerseniz çok daha az vergi çıkar ?
Son düzenleme: