Tozlanma garanti kapsamına neden girmiyor

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
110
38
Öncelikle herkese Selamun aleyküm. 7 8 ay önce annem için A 101 den hi level tv almıştım 2 gün önce panel tozlanması meydana geldi yetkili servisi aradım garantiye girmiyormuş..böyle birşey mümkünmü ? yada para koparmak içinmi yapıyorlar..Direk Sunny müşteri hizmetlerini aradım sorunu dile getirdim 1 defaya mahsup yapcaklarmış..bu arada yaşadığım şehir küçük olduğu için herkes birbirini az çok tanıyor yetkili servise bakan arkadaşı az çok tanıyorum..bana söylediği şu oldu abi biraz daha tozlansın gelip tvyi götürüp temizlerim..sözleniyormuş bende sorun yok dedim sonuçta genç arkadaş kırmak istemedim...ama bu sunny böyle yapıyorsa bunların ürünlerinden uzak durmamı sağlamış oldu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Konudan kişiden ve markadan bağımsız olarak düşünüldüğünde, tozlanmanın garanti dışı olması normal geliyor bana.
Yani sonuçta dış etken kaynakli problem.
dışarıdan gelen toz, Soba , tozlu bir ortam, sigara dumanı, polen, elektirik süpürgesinin filitresinin yetersiz kalıp tozu dışarı salması dahi bir sürü sebeplerden kaynaklanıyor.
İşte burada da aynen şunu diyoruz abi servis ağı iyi olan müşteri memnuniyeti olan markalar buna göz yumarak garanti dahilinde işlem sağlıyor.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bız yıllardır sunny den uzak durun diyoruz ☺️
Saldım zehiri ben karışmam gerisine TKartaL tkartal ???
Benden buna birde awoxu ekleyin dememi bekliyorsunuz değil mi? Evet ??
Geçen bende burada telefunken için yazmıştım. Ekran hemen kirlenmiş diye.. Bu tvlerin yapısında var fakat birazda bence kalitesiz markalarda oluyor gibime geliyor.. Yalıtım montaj ne derseniz...! Örnek verim ablamda mesela 55 inç lg var. Ortalama 5 yıldır kullanıyorlar. Sobalı ve kaloriferli evlerde bulundu tv.. Ama hiç ekran kiri yok.... ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Benden buna birde awoxu ekleyin dememi bekliyorsunuz değil mi? Evet ??
Geçen bende burada telefunken için yazmıştım. Ekran hemen kirlenmiş diye.. Bu tvlerin yapısında var fakat birazda bence kalitesiz markalarda oluyor gibime geliyor.. Yalıtım montaj ne derseniz...! Örnek verim ablamda mesela 55 inç lg var. Ortalama 5 yıldır kullanıyorlar. Sobalı ve kaloriferli evlerde bulundu tv.. Ama hiç ekran kiri yok.... ?
Eled mi abi ? Hani ince kasalardan?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
7-8 aylık tv tozlanma olacak g.dışı kalacak saçmalık tv arkası havalandırma deliklerine toz filtresi koymuyorlar paneli öylece emanet gibi yerleştiriyorlar garantisi bitmeden tozlanma sorunu olan tv üretim hatası yada maliyet düşürmek için kullanılmayan eksik malzeme kaynaklıdır garantisi var ise her zaman garantiye girer THH ne için var 1 dilekçeye bakar:kiskis

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Benim 42 inç Vestel tv tozdan geçilmiyor..sanki çölde oturuyoruz.. basit bir filtre koyup parasını da üzerine eklemek çok mu zordu..

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Tozlanma diye tabir edilen hatanın toz ile alakası yok klasik kış arızasıdır. Kış aylarında toz ne gezsin halı süpürme olayına sözüm yok. Odun ve kömür sobası dumanıdır buna ilaveten kapalı alanda içilen sigaranın dumanıdır. Kelimelerin sonuna dır , dir ekledim ihtimal vermek için değil her gün karşılaşılan klasik kış arızası olduğu için ekledim. Buna rağmen bazı markalar garanti dahilinde temizlik yaparken diğerlerinde de görünen o ki fırsatçılık peşindeler.

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
110
38
Tozlanma diye tabir edilen hatanın toz ile alakası yok klasik kış arızasıdır. Kış aylarında toz ne gezsin halı süpürme olayına sözüm yok. Odun ve kömür sobası dumanıdır buna ilaveten kapalı alanda içilen sigaranın dumanıdır. Kelimelerin sonuna dır , dir ekledim ihtimal vermek için değil her gün karşılaşılan klasik kış arızası olduğu için ekledim. Buna rağmen bazı markalar garanti dahilinde temizlik yaparken diğerlerinde de görünen o ki fırsatçılık peşindeler.
Aynen usta fırsatçılık peşindeler...satarken ürününü çok öven ama sıkıntı olduğunda müşteriyi bozan bir sistem var bu ülkede

Geri
Üst Alt