TeşekkürlerGüncel sürümde siniz. Bı kaç arkadaş (bende dahil) deneme amaçlı V3 versiyon artık ve çalıştı, her modelde çalışacak diye kaide yok, çökme riskine karşı uyarıyorum. Yapan arkadaş konuda belirmişti son sayfalarda idi.211S V1-V3 Yazılım Güncelleme
Yazılım yüklemek her zaman risktir. Sorumluluk kullanıcıya aittir. yazılımlar orjinaldir. gelişen ürün gamı ile başlık tek çatı altına alınmıştır. V1 VERİSYONLARI YAZILIM LİNKİ:*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret...tavsiyeforumu.com
Hayırlı akşamlar
Eğer denerseniz yorumlarınızı bekliyorum ben vestelde denemiştimTeşekkürler
çökmede stand by ledi yanıp sönüyormu. nand flash arızalı olabilir.İyi günler...
Toshiba 32AV703G tv flaş çöküyor 2 3 defa yaptı bunu. Neden yapar?
Ledi yanıp sönerken görmedik. Her yeni programlı flash taktığımızda önce açılıyor sonra bir daha açılmıyor. Nand flash prpgramlı mı oluyor.çökmede stand by ledi yanıp sönüyormu. nand flash arızalı olabilir.
spi yada nand birinde sorun olabilir.Ledi yanıp sönerken görmedik. Her yeni programlı flash taktığımızda önce açılıyor sonra bir daha açılmıyor. Nand flash prpgramlı mı oluyor.
Spi çipini değiştirdik aynı sorun devam ediyorspi yada nand birinde sorun olabilir.
Nand flash nasıl programlayabilirim değiştirdiğim zaman.logo da açılıp kapanıyorsa spi sağlamdır. nand da sorun olabilir. full nand da yazılıdır.
rt809h gibi programlayıcı gerekliNand flash nasıl programlayabilirim değiştirdiğim zaman.
Teşekkür ederimrt809h gibi programlayıcı gerekli