TOSHİBA TV LAUNCHER

E Çevrimdışı

erdem aydın

Yeni Üye
12 Haz 2023
1
24
Bu geliştirdiğim program sayesinde bilgisayarınız toshiba markalı seçtiğiniz modellerden birine dönüşecek
Programımız, kullanıcıların farklı kategorilerdeki binlerce kanala erişim sağlamasını sağlar. Spor, film, dizi, belgesel, çocuk programları, haberler ve daha fazlası gibi çeşitli içerik türlerinde geniş bir seçenek sunar. Ayrıca, programımız kullanıcıların yerel ve uluslararası kanalları, canlı yayınları, geriye dönük yayınları ve VOD (Video On Demand) içeriklerini keyifle izlemelerini sağlar.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, programımızı kolayca kullanabilir ve istediğiniz içeriği hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Favori kanallarınızı kaydedebilir, program rehberini kontrol edebilir ve istediğiniz zaman programları geri sarabilirsiniz. Ayrıca, programımızın çeşitli cihazlarla uyumlu olduğunu belirtmek isteriz. Akıllı telefonlar, tabletler, akıllı TV'ler ve bilgisayarlar gibi farklı platformlarda sorunsuz bir şekilde çalışır.

Güvenlik ve istikrar, bizim için öncelikli konulardır. Programımız, güvenli bir bağlantı üzerinden çalışır ve kullanıcıların içeriklere kesintisiz erişim sağlamasını garanti eder. Ayrıca, sürekli olarak güncellenen kanal listeleriyle, en son yayınları kaçırmadan takip edebilirsiniz.

Programımızı kullanmaya başlamak için basit bir kayıt süreci bulunmaktadır. Kayıt olduktan sonra, kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açabilir ve IPTV dünyasının tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Unutmayın, programımızın yalnızca meşru ve lisanslı içeriklere erişim sağladığını ve telif haklarına saygı duyduğumuzu belirtmek isteriz. Amacımız, kullanıcılara zengin bir televizyon deneyimi sunarken yasalara ve etik değerlere uymaktır.

programa ulaşmak için;

Moderatör tarafında düzenlendi:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şimdilik program linkini kaldırdı dostlarım, benim merak ettiğim bilgisayarımız nasıl dönüşecek toshiba markalı televizyona :) Ben linkteki yazılımı kurmaya çalıştım ama kurulmadı,gerçi linux kullanıcısıyım,fakat virtualbox ta denedim, hem 32 hem de 64 bitte.Senden ricam programın kurulu olan fotolarını da eklemen, fakat tv görüntüleri "OLMADAN" olsun fotolar, yani telif hakkı olmamalı.

Geri
Üst Alt