Toshiba TV kanal hızlı geçiş yok

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
Toshiba 50ul2163dt tv sahibiyiz. TVden genel anlamda memnunuz fakat kumandada kanal geçiş tuşuna uzun basınca hızlı geçiş yapmıyor. Bunun bi ayarı olmamasına çok şaşırdım. Bunun olmamasının bi sebebi var mı? 180e anakartlı model, vestelde de böyle mi durum?

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
Maalesef olay yine rom kapasitesine geliyor her özellik için belirli bir kapasite sınırı var onuda recall den kırpmışlar
Hmm. Bu vestel grubu için mi böyle yoksa lg samsung philps grubunda da bu şekilde mi?

Aslında ROMla ne gibi bir işi var bu olayın anlamadım. Sonuçta hızlı geçiş yapmaya başlayınca durana kadar herhangi bir kanal yüklemesi yapmasına gerek yok ki cihazın. Tuşa basınca sadece sol üstteki rakamları hızlı olarak arttırıp azaltsa bile yeterliydi yani.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Hmm. Bu vestel grubu için mi böyle yoksa lg samsung philps grubunda da bu şekilde mi?

Aslında ROMla ne gibi bir işi var bu olayın anlamadım. Sonuçta hızlı geçiş yapmaya başlayınca durana kadar herhangi bir kanal yüklemesi yapmasına gerek yok ki cihazın. Tuşa basınca sadece sol üstteki rakamları hızlı olarak arttırıp azaltsa bile yeterliydi yani.
Android tv ye 2gb ram takan firmaya ne diyebilirim:hmm

Geri
Üst Alt