Toshiba smart tv uygulama farklılığı

T Çevrimdışı

Tefem

Yeni Üye
29 Eyl 2024
3
24
Merhabalar elimde 2 tane toshiba smart tv var (a101 den satın aldım) bu tv lerim birinde tabii twitch gibi Uygulamalar varken diğerkisinde yok başka Uygulamalar var. O televizyonda tabii twitch indirmek istiyorum Ama bulamıyorum tvnin storunda yok. Televizyonu farklı tarihte aldım yazılım farklılığından olabilirmi? Yardımcı olur musunuz

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Anakart donanımı yeterliyse diğerinde de olur ama muhtemelen üretim tarihi farkı var.
Yani birini atıyorum 2021 de aldıysanız diğerini de 2024'te almanız gibi vs.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
girmemiş yazmamış insan merak eder girip bişiler yazar bu yazmış ve vın turizm :haha
Bazen kızıyorum sana ama genelde doğruları yazıyorsun doğrusu, mesela tv benim olsa hemen bakarım nedir diye :) ,mesela üyemiz 20:30 da sormuş, ben de ona 23:30 da cevap vermişim,en azından "hayır abi android değil" diyebilirdi ki bilenler de ona göre cevap versin :) Yarın da yazmaz ise perşembe günü konuyu kilitliyorum :ok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Bazen kızıyorum sana ama genelde doğruları yazıyorsun doğrusu, mesela tv benim olsa hemen bakarım nedir diye :) ,mesela üyemiz 20:30 da sormuş, ben de ona 23:30 da cevap vermişim,en azından "hayır abi android değil" diyebilirdi ki bilenler de ona göre cevap versin :) Yarın da yazmaz ise perşembe günü konuyu kilitliyorum :ok
Bence açık kalsın emmi.

Geri
Üst Alt