WD gibi ve onun tipinde hd bir daha asla almam,çünkü hd sabit,değiştirme imkanı yok,oğlumda vardı,içinde yaptığı müziklerin yedekleri vardı,1tb nin yaklaşık 600mb dolu.Pc tanımadı ,internetten yaptığımız araştırmada epromunun değişmesi ve programlanması gerekiyor bilgisine ulaştık,aynısından alınıp,yeni olanın epromu sökülecek bozuk olana takılacak,çalışmazsa eprom programlanacak,bu işi yapan yer söylediler,gittim,benden 2 katı ücret istedi kişi,dedim ki " sıcak hava tabancasıyla epromları sökeceksin,sağlam olanı bozuk olana lehimleyeceksin,insaf, bu kadar ücret tutarmı " ,bana "beyfendi verilerin kurtulacak ,sen ücret fazla diyorsun" Bende "20 dakikadır konuşuyoruz,bir kişi bile girip "usta şu lazım" demedi,sende boş oturuyorsun,makul bir fiyat ver yaptırayım" dedim,"benim fiyatım budur" dedi,bende gülerek ,"oturmaya devam et o zaman "dedim.
Velhasıl,asla almam bir daha,böyle birleşik hd ,sonra gittim bir tane hd kutusu aldım,birde 1 tb hd aldım,hiç değilse bozulursa bari hd kutusunun epromu bozulur,alırız bir kutu olur biter dedim,baya uzun zaman kullandı oğlum ,ama geçenlerde bozuldu,gittim bir tane daha kutu aldım,yoksa o hd de çöp olacaktı.
Bunlara para vermeyin,sonunda çöp oluyor maalesef.