Bilgisayarı güç tuşundan açmak istediğimde açılır gibi oluyor açılmıyor gücü kesiyor.
Aşağıda ki linkte ilgili videoyu ekledim.
Güç tuşuna bir kaç kere basınca tabii bu hemen olmuyor videoda hemen oldu bazen bir çok kere deneyince açılıyor.
Bataryalı denedim olmadı, bataryayı söküp sadece adaptör kablosu ile bağladım yine olmadı. (şuan bataryasız açıldı normalde batarya ve priz takılı iken açıyor)
İki tane 2 gb lık ram var yerlerini değiştirdim tek tek taktım denedim olmadı
Bilgisayarı bataryayı söktüm güç tuşuna 15 saniye ve 30 saniye basarak içinde ki enerjiyi atsın diye bekledim yine olmadı
Hdd yi söküp uclarını kuru bezle temizledim taktım yine olmadı.
Bazen kendi bataryası yarım saatten fazla gidiyor fakat şu aralar fişten çekince hemen kapanıyor.
Kendini bekleme moduna alınca da açılmıyor.
En güncel driverleri yükledim yine olmadı.
Window 7,8.1,10,11 hepsini temiz kurulum yaptım denedim sorun aynı.
Bir defa güç tuşuna basınca açılması için ne yapmalıyım (açıldığında sorun yok yani açıkken kendiliğinden kapanma gibi bir sorunu yok)
Aşağıda ki linkte ilgili videoyu ekledim.
Güç tuşuna bir kaç kere basınca tabii bu hemen olmuyor videoda hemen oldu bazen bir çok kere deneyince açılıyor.
Bataryalı denedim olmadı, bataryayı söküp sadece adaptör kablosu ile bağladım yine olmadı. (şuan bataryasız açıldı normalde batarya ve priz takılı iken açıyor)
İki tane 2 gb lık ram var yerlerini değiştirdim tek tek taktım denedim olmadı
Bilgisayarı bataryayı söktüm güç tuşuna 15 saniye ve 30 saniye basarak içinde ki enerjiyi atsın diye bekledim yine olmadı
Hdd yi söküp uclarını kuru bezle temizledim taktım yine olmadı.
Bazen kendi bataryası yarım saatten fazla gidiyor fakat şu aralar fişten çekince hemen kapanıyor.
Kendini bekleme moduna alınca da açılmıyor.
En güncel driverleri yükledim yine olmadı.
Window 7,8.1,10,11 hepsini temiz kurulum yaptım denedim sorun aynı.
Bir defa güç tuşuna basınca açılması için ne yapmalıyım (açıldığında sorun yok yani açıkken kendiliğinden kapanma gibi bir sorunu yok)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.