Toshiba A50UA2363DT Android TV Listede Olmayan Uydu Nasıl Eklenir ve Başka Konular hk.

M Çevrimdışı

mhmt91

Yeni Üye
4 Ara 2024
2
33
Dün müşteri hizmetlerini aradım ancak, hanımefendi sorduğum soruların tümüne cevap veremedi. Ve teknik srevis beni arasın diye kayıt oluşturdu. İlk Android TV deneyimim olduğu için yardım talep etmiştim habulki. Sorduğum sorulara gelince;
  1. SatcoDX hakkında bilgi almak istiyorum.
  2. TV'nin son sürüm yazılımını nasıl yüklerim?
  3. Türksat Kablo TV yayınlarını nasıl yedeklerim? (Uydu yedekleniyor. Ama Kablo TV'de yedekleme yok.)
  4. Asıl sorum ise listede olmaya yeni uydu ekleme (Azerspace 46 derece) nasıl yapılır?
Aynı soruları forumdaki arkadaşlarıma da iletiyorum. Bunlar hakkında bilgisi olan varsa, benimle paylaşırlarsa sevinirim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,017
1. SatcoDX hakkında müşteri hizmetlerinin teknik bilgisi olmadığı için bilgi veremez onlar teknisyen değil
2. Son sürüm güncelleme yazılımı yapıldığında üretici firma yazılımı otaya yükler tv internete bağlandığında otadan çeker otada her zaman yazılım olacak diye bir kaide yok
3. Kablo tv kullanmadığım için tahminimi yazıyorum yedekleme özellikli yeni yazılım yapılırsa yedekleme yapabilirsiniz. Bulunduğum bölgede kablo tv kullanan da yok
4. İlk fırsatta bir tv de kontrol ederim.

M Çevrimdışı

mhmt91

Yeni Üye
4 Ara 2024
2
33
Öncelikle değerli cevabınız için teşekkür ediyorum. Beni aydınlattınız. Dördüncü madde olan sorumdaki hususu denerseniz buraya yazar mısınız? Teşekkür ediyorum iyi akşamlar dilerim.

Geri
Üst Alt