online aldım seçenek yoktuNaıl aldınız online mı yoksa mağazadan mı hangisini seçtiyseniz o gelir
bilsek hangisi geleceğini belki 2263dt gelecek onu nasıl öğrenecez? ayrıca faturada model belirtmyior 65 android smart led uhd tv yazıyorİptal etme şansınız varsa iptal edin bence seçenek olmaması ilginç
Vestelden herhangi bir mesaj geldi mi ?bilsek hangisi geleceğini belki 2263dt gelecek onu nasıl öğrenecez? ayrıca faturada model belirtmyior 65 android smart led uhd tv yazıyor
HAY ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KAFAYI YEMEK ÜZEREYDİM VESTEL DEN GELEN MSJ BAKTIM 2263DT ELİMİZE ULAŞMIŞTIR YAZIYOR RAHATLADIM SAĞOLVestelden herhangi bir mesaj geldi mi ?
bugün servis arar yarın kurarlar eğer sipariş iptal olmadıysaHocam iyi günler bir şey soracaktım ben de A101 den 58UA2263 modelini sipariş verdim, süreç nasıl işliyor acaba? Yani takriben size kaç gün sonra Vestelden "Ürünün servise geldiği" ile ilgili mesaj geldi ve siparişten kaç gün sonra ürünü teslim aldınız veya aldınız mı?
Bilgilendirme için teşekkürler. Teknik bilgiler için;Paneli nedir acaba? Yine şansa mı gelecek.Forum alınır diyorsa alıyorum.)