Toshiba 65u6863dg ihracat ürünü aldım

Cashflow_52 Çevrimdışı

Cashflow_52 

Yeni Üye
3 Ara 2017
23
Herkese merhaba öncelikle. 8.2.2019 da gittigidiyordan 4100 tl ye ihracat ürünü olan 2 yıl garantili ve ücretli kurulumu olan toshibanın 65 inç lik modelini aldım. Gittigidiyorda ki satıcısı incehesaptı. Ürün elime ulaşınca incelemesini yapacağım ama Adem Helvacı Ado üstadın da bilgisi varsa bu model hakkında bilgi almak isterim. Azçok edindiğim bilgilere göre smart menüsü tizen ve lg webOs gibi altta küçük simgeler olarak yer alıyor. Piyasaya bakıldığında 4100 liraya iyi gibi ama bakalım ptesi yada salı elimde olacak inşallah merak edenler için inceleme yaparım. Ürün direk yurtdışına satış için çıkarılmış sanırım sadece ingilizce toshiba sitesinde var bilgileri

03BE8672-01E2-4D96-9AE3-9CC15CF81501.jpg

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Fiyat gayet güzel. İhtiyacı olan için tam 65 fırsat ürünü olmuş. Tv fiyatları hala abartılı.. Dolar yedi TL gibi fiyatlar devam ediyor. Birde kış sezonu bin TL üste vurmuş gidiyor fiyatlar... Halbuki dolarda düştü.. Demekki bahane arıyorlarmış. İndirim yapsalar sürümden kazanırlar aslında.. Hayırlı olsun bu arada inceleme bekliyoruz..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Fiyat gayet güzel. İhtiyacı olan için tam 65 fırsat ürünü olmuş. Tv fiyatları hala abartılı.. Dolar yedi TL gibi fiyatlar devam ediyor. Birde kış sezonu bin TL üste vurmuş gidiyor fiyatlar... Halbuki dolarda düştü.. Demekki bahane arıyorlarmış. İndirim yapsalar sürümden kazanırlar aslında.. Hayırlı olsun bu arada inceleme bekliyoruz..

Siyasi bir cevap vermek değil amacım kimse yanlış anlamasın ancak doların gerçek anlamda düştüğü falan yok. Piyasa etkisi olarak dolar halen 7TL üzerinden işlem görüyor. Baskılanmış, hesaplama yöntemleri değiştirilerek aşağı çekilmiş, manipülatif hareketler doların piyasada GÖSTERİLDİĞİ rakam ile etki etmesine engel olmaktadır. Bu konuyu dilediğiniz ticaret adamına, dilediğiniz toptancıya, dilediğiniz çiftçiye sorun aynı tereddüt dolu cevabı alırsınız zira herkes tam anlamıyla seçime odaklanmış durumda. Piyasada büyük bir korku ve dolar'ın baskılanmasının bırakılacağı için hemen eski kuruna geri döneceği inancı hakim.

Ben ekonomist değilim, para işlerinden hiç anlamam zaten o yüzden iki yakam bir araya gelmez :kiskis

Ancak sokağa çıkıp insanlarla sohbet ettiğinizde karşılaşacağınız cevab-i manzara bu dur. O yüzden kimse piyasa fiyatlarının düşmesini beklemesin bence :ok

Cashflow_52 Çevrimdışı

Cashflow_52 

Yeni Üye
3 Ara 2017
23
Aslında aynı ürünün Yurtiçi üretimi de mevcut :) (Fiyat cazibesini bilemem elbette)

LG IPS panel ve MB130 Anakart :ok
Teşekkürler hocam. Meraktan soruyorum yurtiçi modelinin adı ne acaba ve fiyatı?? mb130 olması iyi ama bakalım ips paneldende memnun kalırım inşallah

Cashflow_52 Çevrimdışı

Cashflow_52 

Yeni Üye
3 Ara 2017
23
Tv bugün geldi servis yetişemedi kuramadık . Yarında ben yokum çarşambaya kadar yatacak artık evde. Da aklıma takıldı Adem Helvacı Ado üstad iki tane seri no var biri 10. Ay üretimi diğeri 12. Ay diyor anlamadım yani. Seri nosundan daha fazla bilgi alabilirmiyiz tv hakkında

C0E5F70C-0A82-45FE-B467-14FC53CE2F5B.jpg
A69A8CD2-47F8-4666-9872-9494EC1F22D3.jpg

Geri
Üst Alt