Arkadaşlar beş on gün önce tahmini tam olarak kaç gün oldu bilmiyorum ama kardeşimde tv izliyoruz tv si
buradan şunu anlıyoruz vestel bir hata yapıp toshiba cihazlara vestelin yalımını gönderdi sonra bu hatayı fark edip tekrar toshibanın kendi yazılımını gönderip olayı bitirdiler....
konuyla alakası olan arkadaşlar vestelin o yanlışlıkla yolladığı yazılımı nereden bulabiliriz çünkü siyah menüler vs çok daha estetik ve güzel görünüyor yani toshiba çin malı gibi duruyor...
0.51.31 nolu yazılımdan hemen önce gelen yazılımı nereden bulabiliriz...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
model birden bir güncelleme mesajı çıktı vs neyse güncelledik tv kapanıp açıldı güncellemede yeni ne var diye söyle bi bakarken toshiba nın mavi menüsü siyah olmuş sonra üste bir V harfi var neyse dedik menü yü siyah yapmışlar bide toshiba ya vestelin V sini koymuşlar ne ayak bunlar felan makara kukara bende de Toshibanın 65 inç olanı var evde birden aklıma geldi güncelleme bende kapalı uyarı vermiyor neyse cihazı internet üzerinden tarattım yazlımı buldu yükledim ama bi baktım gene mavi menü vs dedim başka bi version dahamı var tekrar taratım ama nafile neyse bir kaç gün sonra kardeşime gitmiştim baktım onun menüler de maviye dönmüş dedim bu siyah değilmiydi dedi abi bi güncelleme daha geldi senden sonra onuda yükledim tekrar eskisi gibi oldu dedi..buradan şunu anlıyoruz vestel bir hata yapıp toshiba cihazlara vestelin yalımını gönderdi sonra bu hatayı fark edip tekrar toshibanın kendi yazılımını gönderip olayı bitirdiler....
konuyla alakası olan arkadaşlar vestelin o yanlışlıkla yolladığı yazılımı nereden bulabiliriz çünkü siyah menüler vs çok daha estetik ve güzel görünüyor yani toshiba çin malı gibi duruyor...
0.51.31 nolu yazılımdan hemen önce gelen yazılımı nereden bulabiliriz...