Toshiba 55UL3B63DT tv ye internetten yanlış güncelleme..

Y Çevrimdışı

yugams

Aktif Üye
28 Eki 2017
139
Arkadaşlar beş on gün önce tahmini tam olarak kaç gün oldu bilmiyorum ama kardeşimde tv izliyoruz tv si model birden bir güncelleme mesajı çıktı vs neyse güncelledik tv kapanıp açıldı güncellemede yeni ne var diye söyle bi bakarken toshiba nın mavi menüsü siyah olmuş sonra üste bir V harfi var neyse dedik menü yü siyah yapmışlar bide toshiba ya vestelin V sini koymuşlar ne ayak bunlar felan makara kukara bende de Toshibanın 65 inç olanı var evde birden aklıma geldi güncelleme bende kapalı uyarı vermiyor neyse cihazı internet üzerinden tarattım yazlımı buldu yükledim ama bi baktım gene mavi menü vs dedim başka bi version dahamı var tekrar taratım ama nafile neyse bir kaç gün sonra kardeşime gitmiştim baktım onun menüler de maviye dönmüş dedim bu siyah değilmiydi dedi abi bi güncelleme daha geldi senden sonra onuda yükledim tekrar eskisi gibi oldu dedi..

buradan şunu anlıyoruz vestel bir hata yapıp toshiba cihazlara vestelin yalımını gönderdi sonra bu hatayı fark edip tekrar toshibanın kendi yazılımını gönderip olayı bitirdiler....

konuyla alakası olan arkadaşlar vestelin o yanlışlıkla yolladığı yazılımı nereden bulabiliriz çünkü siyah menüler vs çok daha estetik ve güzel görünüyor yani toshiba çin malı gibi duruyor...
0.51.31 nolu yazılımdan hemen önce gelen yazılımı nereden bulabiliriz...

E Çevrimdışı

Ergin51

Yeni Üye
17 Tem 2021
11
39
Konuyla alakasız ama 55ul3b63dt nin performansı ve görüntü kalitesi nasıl sizce.

Y Çevrimdışı

yugams

Aktif Üye
28 Eki 2017
139
o yazılımı yükledikten sonra başka yazılım yükleyip yüklememek kişinin elinde kardeşim kendi yüklemese o şekilde kalacaktı tabi ne oldugunu bilmediği için yükledi yani harbi menü siyahımsı iken çok sexi toshiba mavi tonlu menüleri tüplü tv havası veriyor onun dışına görüntü ileştirme vs var mı yok mu ona da bakmak lazım ki daha ne olduğunu anlayamadan vestel olaya parmak attı. işte bu son gelen güncellemeden hemen önce gelen yazılım lazım ..

T Çevrimdışı

talipbayrak

Yeni Üye
9 Nis 2020
13
33
bu tv bu hafta a101 e geliyor. tv görüntü kalitesi ve ses sistemi nasıldır acaba? panel tipi ips mi?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,846
o yazılımı yükledikten sonra başka yazılım yükleyip yüklememek kişinin elinde kardeşim kendi yüklemese o şekilde kalacaktı tabi ne oldugunu bilmediği için yükledi yani harbi menü siyahımsı iken çok sexi toshiba mavi tonlu menüleri tüplü tv havası veriyor onun dışına görüntü ileştirme vs var mı yok mu ona da bakmak lazım ki daha ne olduğunu anlayamadan vestel olaya parmak attı. işte bu son gelen güncellemeden hemen önce gelen yazılım lazım ..
Servis menü resmini ekler misin.

Y Çevrimdışı

yugams

Aktif Üye
28 Eki 2017
139
Altyapı Vestel, logo Toshiba.
Aldığınız ürün Toshiba mühendisliği değil zaten.
ee tabi hitaci jvc vs. başka bir sürü marka Vestel üretiyor eyvallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Servis menü resmini ekler misin.

WhatsApp-Image-2021-08-11-at-15.34.56.jpg

Bu yazılımdan hemen önce gelen yazılım ama version no vs bilemiyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,846
ee tabi hitaci jvc vs. başka bir sürü marka Vestel üretiyor eyvallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp-Image-2021-08-11-at-15.34.56.jpg

Bu yazılımdan hemen önce gelen yazılım ama version no vs bilemiyorum
Yazılım link versiyon kullandığınızdan düşük
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

Y Çevrimdışı

yugams

Aktif Üye
28 Eki 2017
139
Yazılım link versiyon kullandığınızdan düşük
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Hocam bu vestelin internetten yanlışlıkla toshiba cihazlara yolladığı yazılım mı ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,846
Hocam bu vestelin internetten yanlışlıkla toshiba cihazlara yolladığı yazılım mı ?
Alt versiyonu siz menü sistemi güzel görünüyor diye yazmıştınız. Onun için link verdim. Bir süre kullanın gerekirse otomatik güncellemeyi açıp yazılım aratırsınız. Tekrar mavi menülü yazılıma dönersiniz.

Geri
Üst Alt