Toshiba 50ul2363dt Bluetooth sorunu

D Çevrimdışı

Duman

Aktif Üye
10 Haz 2018
94
42
Menüde gezmediğim yer kalmadı Bluetoothu açmayı bulamadım. Ben mi beceriksizim bulamadım. Yoksa Bluetoothu olmayan tv mi aldık. Anakartı 17mb180y imiş.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Ses menüsünde olur. Görünmüyorsa tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın kurulum aşamasında da bluetooth ayarı görünür.

D Çevrimdışı

Duman

Aktif Üye
10 Haz 2018
94
42
Ses bölümüne bakmıştım kurulumda yok kullanım kılavuzu tv içine yükselmiş orada da ayarı bulamadım. Anlaşılan 2024 yılında Bluetoothsuz tv üretiyorlar şaka gibi bir şey. Bluetoothsuz tv olabileceği hiç aklıma gelmediğinden kontrol etmedim gerektiğinde tv'de bulamadım vestel utansın ne diyeyim.

Taunus Çevrimdışı

Taunus 

Aktif Üye
7 Ara 2018
113
50
Ses bölümüne bakmıştım kurulumda yok kullanım kılavuzu tv içine yükselmiş orada da ayarı bulamadım. Anlaşılan 2024 yılında Bluetoothsuz tv üretiyorlar şaka gibi bir şey. Bluetoothsuz tv olabileceği hiç aklıma gelmediğinden kontrol etmedim gerektiğinde tv'de bulamadım vestel utansın ne diyeyim.
Şaka mı diyorsun Ciddi mi anlayamadım en ucuz en dandik cihazlarda Bluetooth alıcısı var menü ses ayarları ses bağlantısı Etkin yap gereksiz yorum yapma ayarları bulamıyorsun ürünü kötülüyorsun

D Çevrimdışı

Duman

Aktif Üye
10 Haz 2018
94
42
Şaka mı diyorsun Ciddi mi anlayamadım en ucuz en dandik cihazlarda Bluetooth alıcısı var menü ses ayarları ses bağlantısı Etkin yap gereksiz yorum yapma ayarları bulamıyorsun ürünü kötülüyorsun
Sizi anlıyorum sizin yerinizde olsam muhtemelen bende sizin gibi düşünürdüm ama üründe Bluetooth gerçekten de yok yok yok.

Ses menüsünde yok, başlangıçta yok, tv içindeki kullanma kılavuzuna bakıyorum yok. Çatıda tv kutusunu buldum üzerine bakıyorum Bluetooth simgesi yada yazısı arıyorum yok. Toshibanın sitesinden bu model yok 2021 yılında üretilen versiyonunu buldum Bluetooth yok üç yıl geçmiş bluetooth hala koymamışlar. Epey Sitesi ve bazı alışveriş sitelerine bakarsan var ama bunlar ciddi kaynak değil. Kaç liralık masraftan kaçmak için yada niçin Bluetooth modülü koymadılar bilmiyorum ama yok.

Geri
Üst Alt