Toshiba 50ul2163DT Donma Problemi

ThicKY

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ThicKY
Merhabalar.Daha 3 Gün Önce Almış Olduğumuz Toshiba TV Normal Televizyon Yayını İzlerken Görüntü Donuyor ve Ses Devam Ediyor.Bunu Yaptığı Zaman Kumandadan Hiç-bir Komutu Almıyor.Servis Çağırıp Baktirmalimiyim Yoksa Basitçe Halledebileceğim Bir Yolu Var mı.Donma Sırasında Çekmiş Olduğum Bir Video da Var.Youtube a Yükleyip Linki Buraya Koyabilirim Kurallara Aykırı Değilse

Güncel yazılımı güncelleyip fabrika ayarlarına dönün. Eğer düzelmezse servis çağırın.

Kurallara aykırı değil film eklemek,en azından hepimiz sıkıntıyı görürüz.Sevgili maymunkralın dediği gibi tvye reset atıp,ilk kurulumu yeniden yap,gözlemle,eğer sıkıntı devam ediyorsa hemen servis iste.

Videoyu çocuk telefondan den silmiş :affet

Şuan internet baglantim olmadığı için güncelleme kontrolü yapamıyorum.1 - 2 Güne Baglantim Sağlanınca Güncelleme Yapıp Fabrika Ayarlarına Dönüş Sağlarım.Bu Süre İçerisinde Tekrar Böyle Bir Durum Oluşursa Video Kaydı Almaya Çalışacağım

Video kaydını mutlaka al,elinde bulunsun,servise izletirsin.

Tekrar aynı Problemi Yaşadım ve Bu Sefer Video ya Alabildim.

Ayarlar gizlilik seçeneklerinden hbbtv yi kapatıp öyle kullanmayı denermisin. Bide menü 4725 resmi bekliyoruz senden. Video iyi olmuş servise gösterirsiniz.

IMG_20220723_232654.jpg

Yazılar Okunuyor Sanırım.Hbb Tv Seçeneği Kapalıydı Gizlilik Ayarlarında

Servisten destek alınız

Merhaba, sorun ile ilgili son durum ne oldu acaba?
Çözebildiniz mi? @ThicKY

Geri
Üst Alt