Toshiba 50ua2263dt Oyun Konsolu Oynarken Gecişlerde İşik Parlamasi

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
55
36
Selam Arkadaslar Urunu Demin Kurulunu Yapip Gittiler Tv Kanal arayuzunde Sorun Yok Lakin Hdmi Olarak Konsolumu Bagladigimda Oyunlarda Beyaz İşik Flash Gibi Parliyip Sönüyor Genelde Saga sola Kaydirinca Parliyiyor Sanki Biri Fotograf Flashi Patlatiyor. Acava Tv Ayarlarindami Sorun Var Cunku Makinami Baska Tv denesim Böyle sorun yok Yardimci olursaniz sevinirim Morelim Bozuldu

A Çevrimdışı

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
66
24
Konsoldan hdr ayarlarını kapatıp deneyin bir isterseniz bende de dediğinize benzer oluyordu belki çözüm olur sizde de birde yazılım güncellemeyi kontrol edin varsa güncelleyin ayarlarda yazılım güncellemeden bakın yeni yazılımla çözülmüş olabilir bu durum

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
55
36
Ürünü Yeni Aldim Lakin Ps4 Takinca Bu Sorunla Karsilasiyorum HDR kapadim Devam Ediyor Sanki Biri Fotograf makinasi ile Flash Patlatiyo gibi Guncelleme Bakmadim guncelleme Varsada Guncellemek.istemiyorum Tuketici kaynakli diye Soeun cikar diye Servis cagirdim Persembe gunu Gelip Baksin. Sansim yok Benim Bu Tv Monitor konusunda

A Çevrimdışı

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
66
24
Tüketici kaynaklı bir sorun olacağını sanmam buradaki paylaşılan yazılımlardan değil (doğru yazılım olunca buradaki yazılım tabiki sorun olmaz ama her zaman risk olabiliyor) siz ayarlarda eğer Toshiba güncel bir yazılım varsa indirip kendi kuracaktır cihaz internete bağlıysa bu arada başka hdmi soketi ya da kablo varsa onlarla deneyin hdmi ayarlarında düzenli ve gelişmiş diyor o ayarlara bakın ya da hdmi iken görüntü ayarlarından oyun moduna alın deneyin biraz ayarları bakıp belki sorunu da kendiniz de çözebilirsiniz belki benim aklıma gelenler bunlar başka çözüm varsa buradan yardımcı olacaktır ama ben yazılımla çözüleceğini düşünüyorum

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
55
36
Yarin Detayli Bir Sekilde Kurcalarim Peder Tv İstila Etti İnşallah Dedigin Gibidir Tv Yetkili servise veripte Heder etmek İstemem Zerre cizik Yok Kirik yok İsik Suzmesi Olu pixel Yok. Cok sukur Lakin Konsolu takinca Oyun Oynayinca Sag sol yapinca Flash Patliyor. Bu sorunu cozersem Daha Mutlu Olacam. Dediginiz uzere Hdm Portlari Adi altibda Gelismis Ozellikler Mevcut Ordan Ayarlim Kurcalarim Yarin Sonucu Bildiririm

Geri
Üst Alt