Toshiba 50UA2063DT - 50U9500

L Çevrimdışı

Loard35

Yeni Üye
30 Ağu 2021
16
37
Toshiba 50UA2063DT a101 tv almiştim tv 3 edet ölü piksel çikmişti servis tutanak tuttu genel merkez iletti tv degişim onaylandi ama fabrikada aldigim tv yokmuş stoklarinimda bana 50u9500tv yollayalim dediler birde bu tv sizin tv üst model dediler şaka gibi bende bu tv 2019 üretim bir tv dedim istemedim para iade yapmicaklarini soylediler daha önceden para iade biz vestel olarak yapariz dediler.
Şimdi yapmicak diyorlar siz tv bakin bu pazartesi tekrardan aricaklar beni aklim Allah bullak oldu arkadaşlar aldim tv memnundum nasil bir yol izlim tv panel onarim sicak bakmiyorum konuşmamda zaten panel onarin demedim vestel hangi model istesem yardim bekliyorum

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
Deponda yoksa internette satışta var .
Bayilerde belki vardır.

Alırsın verirsin yeterki istedikten sonra .

Taktik savaşları.
Tabiki siz bilirsiniz ve arkadaşlar yorumları.

Son düzenleme:
lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
bildiğim kadarıyla ilk 6 ay içersinde oluşan arızalarda ayıplı mal isteğiniz doğrultıiusında para iadesi yapmak zorundalara

L Çevrimdışı

Loard35

Yeni Üye
30 Ağu 2021
16
37
Deponda yoksa internette satışta var .
Bayilerde belki vardır.

Alırsın verirsin yeterki istedikten sonra .

Taktik savaşları.
Tabiki siz bilirsiniz ve arkadaşlar yorumları.
Nette var farkinyayim a101 alin verin dedim a101 ilgimiz yok dediler şıandada A101 sitesinde yok illaki A101 magza olabilir

bildiğim kadarıyla ilk 6 ay içersinde oluşan arızalarda ayıplı mal isteğiniz doğrultıiusında para iadesi yapmak zorundalara
Tüketici hakem heyet degişim talebinde bulunmuştüm ürünün aynisi ile

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
Nette var farkinyayim a101 alin verin dedim a101 ilgimiz yok dediler şıandada A101 sitesinde yok illaki A101 magza olabilir

Tüketici hakem heyet yine başvuru yapın
Firma depoda bayimde yok yazılı beyani versin.
Bununda o zaman aynı üründen istiyorum piyasada var alınsın verilsin.

Piyasada olduğunu belirterek ( tesbiti ) ile.

Anlaşma yolu
Daha da yokusa sürerlerse piyasaya fiyatindan iade isteyin.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38

ürericinin stoğunda aynısı yoksa

Bende aynı tvnin DTA versiyonu var ekranda hareketli sahnelerde dalgalanma titreme oluşuyor geri iade edip parasını almak istiyorum süreç nasıl ilerleyecek bakalım

Y Çevrimdışı

Yusuf24 

Yeni Üye
25 Kas 2020
45
36
Merhaba toshiba 43ul3b63dt tv internetten 4k film izlerken hata oluştu deyip tarayıcıyı kapatıyor. Sonra saçmalama silsilesi başlıyor. Yazılımsal bir sorun var galiba. Bazende internet bağlanma sorunu yaşıyor. Bilgisi olan var mi acaba. Bu arada adem helvacı abinin selami var :)
Tv nin seri no felan bilgileri için foto koydum

20211113_182133.jpg

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
Tüketici hakları kuruluşundan enflasyon farki durumunu öğrenin.
Telvizyon borsası ( kur hesabı )

Faiz demiyelim. ( Bana uymaz )

L Çevrimdışı

Loard35

Yeni Üye
30 Ağu 2021
16
37
Vestel 50ua9600 model verdiler almadim fikirlerinizi bekliyorum 50ua2063dt arasindaki fark nelerdir

Tüketici hakları kuruluşundan enflasyon farki durumunu öğrenin.
Telvizyon borsası ( kur hesabı )

Faiz demiyelim. ( Bana uymaz )
Fatura neyse tutar onun iade alirsin dediler

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
L Loard35,
Aralık ilk hafta ayni tv üretilicekmiş ben her ihtimal karşi thh heyet para iade için başvurdum aralik ilk hafta beklicem şuamda.
tv almanız bence de doğru bir karar olur.
6 ay önce 1500 civarında satılan soundbarı az ince indirimli 1900 liraya aldım. indirimsiz 2400 lira. 1900 lira da benim için çok yüksek bir rakam ama Alırken düşüncem, bu gün bu fiyata almazsam belki bir daha alamam oldu. Soundbar değil de sanki bir çeşit altına yatırım gibi ...

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
Biz de aynı tv aldık memnunuz ben de olsam vesteli almazdım. 180e anakartıymış toshiba menü akıcılığı filan gayet iyi.

L Loard35,

tv almanız bence de doğru bir karar olur.
6 ay önce 1500 civarında satılan soundbarı az ince indirimli 1900 liraya aldım. indirimsiz 2400 lira. 1900 lira da benim için çok yüksek bir rakam ama Alırken düşüncem, bu gün bu fiyata almazsam belki bir daha alamam oldu. Soundbar değil de sanki bir çeşit altına yatırım gibi ...
Her şey öyle, geçen sene kömür 50-60tı bu zamanlarda şuan 90-100 lira :)

Geri
Üst Alt