TOSHİBA 50U5863 MB130S 4.25.8.0 çekirdek yazılım

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Adem Helvacı Ado eline sağlık hocam. :ok

elcapitano elcapitano önce televizyonununuza ait full yazılımı edinin. daha sonra bunu yükleyebilirsiniz. herhangi bir sorun yaşarsanız full yazılım elinizde bulunsun. ben toshibaya sizin yazılımınızı attım renklerde sorun yaşadım, sizinde olası bir sorun yaşama ihtimaliniz var yani. yinede çekirdek yazılım olduğu için telafisi mümkün. ama yazılım işlerinden anlamıyorsanız hiç bulaşmayın.

bu arada 4.xx.zz yada 3.yy.qq gibi sayılar aynı anakartın yazılımları anlamına gelmiyor, yani 4. ile başlayan seri üst yazılım anlamına gelmiyor. her tvnin yazılım versiyonu farklıdır.

elcapitano Çevrimdışı

elcapitano

Aktif Üye
18 May 2018
200
33
Adem Helvacı Ado eline sağlık hocam. :ok

elcapitano elcapitano önce televizyonununuza ait full yazılımı edinin. daha sonra bunu yükleyebilirsiniz. herhangi bir sorun yaşarsanız full yazılım elinizde bulunsun. ben toshibaya sizin yazılımınızı attım renklerde sorun yaşadım, sizinde olası bir sorun yaşama ihtimaliniz var yani. yinede çekirdek yazılım olduğu için telafisi mümkün. ama yazılım işlerinden anlamıyorsanız hiç bulaşmayın.

bu arada 4.xx.zz yada 3.yy.qq gibi sayılar aynı anakartın yazılımları anlamına gelmiyor, yani 4. ile başlayan seri üst yazılım anlamına gelmiyor. her tvnin yazılım versiyonu farklıdır.

bende öyle biliyordum yine de sorayım dedim ado hocama teşekkürler bilgi için.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar VESTEL üretimi tv lerin yazılımlarında bu güne kadar SABİT olarak bildiğimiz bazı bilgilerde belli başlı değişiklikler var.

O nedenle belli başlı yazılımları konu başlıklarında MODEL BELİRTEREK paylaşıyorum. Bu doğrultuda şu an için her yazılım anakart bazında her tv ye uyar düşüncemize biraz ara vereceğiz gibi görünüyor.

Detayları en kısa zamanda paylaşacağım sizlerle.

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
162
42
Yazılımı deneyen arkadaşlar tvde ne gibi değişikler oldu + - ler neler

Geri
Üst Alt