Mb171 anakart galiba peki ram 1 gb ve çekirdek sayısı 2 doğru mu?Teraspy & By_Trol Cevaplıyor
Merhaba Şurada bir soru sormuştum fakat tam cevap alamadım. Acaba bu tv'nin tedavisi mümkün mü (panel olarak ) ve kim İstanbul'da yardımcı olabilir https://tavsiyeforumu.com/konu/televizyon-yedek-parca-arayanlar-ve-satanlar-platformu.2384/page-22#post-212980 Tv nin paneli bozulmuş ,tamiri...tavsiyeforumu.com
EvetMb171 anakart galiba peki ram 1 gb ve çekirdek sayısı 2 doğru mu?
Birde panel hakkında hala bilgi bulamadım bu tvde
Full HD bir TV , 1 GB ram mevcut, isteklerin ise anladigima göre beklentiniz fazla, bu model size uymaz. He is görür ama beklenti aşarAdem Helvacı abi bu tv için bir video çekip inceleme şansın var mıdır? Özellikle netflix prime video youtube ve iptv için kullanmak istiyorum
Hocam peki 43ua3a63dt? Onda sanırım ram 1.5 gbFull HD bir TV , 1 GB ram mevcut, isteklerin ise anladigima göre beklentiniz fazla, bu model size uymaz. He is görür ama beklenti aşar
Önemli olan sadece ram değil, tepkime, kullanılan panel, arayüz hızıHocam peki 43ua3a63dt? Onda sanırım ram 1.5 gb
Sizin tavsiye ettiğiniz bi model var mıdır?Önemli olan sadece ram değil, tepkime, kullanılan panel, arayüz hızı
Beklentiniz yüksek ise Farklı markaya yönelin, daha mantıklı olan bi android box alıp normal bı TV almakSizin tavsiye ettiğiniz bi model var mıdır?
Peki hocam 43 inç smart olmayan bi tv önerebilir misiniz?Beklentiniz yüksek ise Farklı markaya yönelin, daha mantıklı olan bi android box alıp normal bı TV almak
İmzam da yazdığı gibi TV tavsiyesi vermiyorumPeki hocam 43 inç smart olmayan bi tv önerebilir misiniz?