Alcarin
Yeni Üye
- 15 Ocak 2020
- 7
- 30
Başlıkta da görüldüğü gibi Toshiba 43l2863dat model televizyonu kullanıyorum. Aylar sonra televizyona PS4 bağlamak istedim fakat hiçbir HDMI girişinden görüntü alamadım. Acaba sorun PS4'te mi diye ikinci bir TV'de (Samsung) ve 2 ayrı monitörde test ettim ve görüntü alabildim. 4-5 çeşit HDMI kablosu denedim hepsi de sağlam.
Televizyona bu sefer masaüstü bilgisayarımı HDMI kablosuyla bağladım ve görüntü aldım. Başka bir masaüstüyle denedim yine görüntü aldım. Daha sonra Laptop'u HDMI ile bağlamayı denedim ve yine görüntü alamadım. Tivibu ile denedim yine görüntü alamadım. Denemediğim yöntem kalmadı.
Denediğim yöntemler;
-Televizyonun yazılımı güncel
-Televizyonun kurulumunu tekrar yaptım olmadı
-Ekran ayarlarında çözünürlüğün tüm çeşitlerini denedim olmadı
-PS4'te bulunan ilgili görüntü ayarlarını denedim olmadı
-PS4'ü güvenli modda başlattım görüntü alamadım.
-Sadece 2 adet masaüstü bilgisayar ile (Ekran kartı ile HDMI bağlantı) görüntü ve ses alabiliyorum. Hiçbir sıkıntı yok.
-Laptop ve Tivibu başka bir TV'de çalışıyorken Toshiba'da yine görüntü alamadım.
Bu Televizyonu tamamen sıfırlamanın bir yolu yok mudur? Yoksa HDMI arızası mı var? Teknik servis çağırmayı da düşünüyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Televizyona bu sefer masaüstü bilgisayarımı HDMI kablosuyla bağladım ve görüntü aldım. Başka bir masaüstüyle denedim yine görüntü aldım. Daha sonra Laptop'u HDMI ile bağlamayı denedim ve yine görüntü alamadım. Tivibu ile denedim yine görüntü alamadım. Denemediğim yöntem kalmadı.
Denediğim yöntemler;
-Televizyonun yazılımı güncel
-Televizyonun kurulumunu tekrar yaptım olmadı
-Ekran ayarlarında çözünürlüğün tüm çeşitlerini denedim olmadı
-PS4'te bulunan ilgili görüntü ayarlarını denedim olmadı
-PS4'ü güvenli modda başlattım görüntü alamadım.
-Sadece 2 adet masaüstü bilgisayar ile (Ekran kartı ile HDMI bağlantı) görüntü ve ses alabiliyorum. Hiçbir sıkıntı yok.
-Laptop ve Tivibu başka bir TV'de çalışıyorken Toshiba'da yine görüntü alamadım.
Bu Televizyonu tamamen sıfırlamanın bir yolu yok mudur? Yoksa HDMI arızası mı var? Teknik servis çağırmayı da düşünüyorum.
Yardımlarınız için teşekkürler.