logo ile yeniden başlatın, besleme gerilimleri TAMAMTv deki sorun nedir?
Tv garanti kapsamında siz içini de açmışsınız servisten destek alınız.logo ile yeniden başlatın, besleme gerilimleri TAMAM
TV'nin belgesi yok ve garanti kapsamında değil, ben bir TV tamircisiyim.Tv garanti kapsamında siz içini de açmışsınız servisten destek alınız.
Tv nin henüz full yazılımı yok servisler form doldurup fabrikadan ister güncelleme yazılımı ile bahsettiğiniz arıza çözülmez bu nedenle servisten destek alınız diye yazdım.TV'nin belgesi yok ve garanti kapsamında değil, ben bir TV tamircisiyim.
tamirci tamiri reddetti.müşteri onarım talebi ile atölyeme getirdi sorun yazılımsal ve meslektaşlarımdan yardım bekliyorumTv nin henüz full yazılımı yok servisler form doldurup fabrikadan ister güncelleme yazılımı ile bahsettiğiniz arıza çözülmez bu nedenle servisten destek alınız diye yazdım.
Maalesef henüz yok Olsaydı paylaşırdım.tamirci tamiri reddetti.müşteri onarım talebi ile atölyeme getirdi sorun yazılımsal ve meslektaşlarımdan yardım bekliyorum
Anakartı 17mb171 hitachi ile değiştirdim, logoyu nasıl kaldırıp değiştirebilirimMaalesef henüz yok Olsaydı paylaşırdım.
Aradığınız Toshiba yazılımını buradan indirebilirsiniz