TOD uygulamasında sorun yaşıyorum

R Çevrimdışı

rocky2018

Yeni Üye
24 Ara 2024
8
39
Arkadaşlar merhaba,
TOD üyeliğimi Titan 4K cihazda kullanmak istedim, profil seçme aşamasına geliyor fakat ondan sonra hiç ilerlemiyor, kitleniyor sistem, güç tuşu ile çıkılabiyor. Bu sorunla karşılaşan arkadaş varsa paylaşabilir mi neler yaptığını.
Teşekkür ediyorum.

R Çevrimdışı

rocky2018

Yeni Üye
24 Ara 2024
8
39
Üstadım, uygulamalardaki arama motorlarına (yandex, google) yazdıktan sonra, Tod'un sayfasına yönlendirdi.
Giriş yaptıktan sonra profil seçimi sayfasına geliyor, orada kilitleniyor sistem, ancak power tuşuna basarak çıkabiliyorum.
Teşekkür ederim ilginiz için.
İyi akşamlar dilerim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,103
65
Üstadım, uygulamalardaki arama motorlarına (yandex, google) yazdıktan sonra, Tod'un sayfasına yönlendirdi.
Giriş yaptıktan sonra profil seçimi sayfasına geliyor, orada kilitleniyor sistem, ancak power tuşuna basarak çıkabiliyorum.
Teşekkür ederim ilginiz için.
İyi akşamlar dilerim.
PC den de böyle mi yapıyor acaba, deneme yapıldı mı :alala

R Çevrimdışı

rocky2018

Yeni Üye
24 Ara 2024
8
39
Muhtemelen firma bu yazdıklarını okuyup bir düzenlemeye gidecektir :ok
Teşekkür ederim, işlerinizde kolaylıklar ve başarılar dilerim.

gerekli işlemler yapılacaktır
Teşekkür ediyorum, ilginiz ve emekleriniz için.
Üstadım, dsmart go ve tivibu go üyeliği için de şöyle bir durum var benim Titan 4K cihazda. Görüntü kesilerek geliyor, iki platform için de aynı şekilde, akışkan olarak oynamıyor videolar. Kablolu bağlantıyı da denedim bir şey değişmedi.

Teşekkür ederim tekrardan, işlerinizde kolaylıklar ve başarılar temenni ediyorum, sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
U Çevrimdışı

umut64

Yeni Üye
9 Eki 2019
6
60
selam memoli 1478 ustam
sungate titan 4K uydu alicimda yükledigim stalker ve Xtream listem kendiliginde tümünü siliyor yani sifirliyor ikinci defa oluyor yani aralikli kendinde liste sifirliyor
ne yapmam gerekiyor yardimci olursan sevinirim
saygi selamlar

Geri
Üst Alt