Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Merhaba.
Şu sıralar soundbar araştırıyorum, yorumlara ne zaman baksam baslar iyi deniliyor fakat tizleri beğenen yok.
Çoğu üründe bas var anladık ama tizlerin de güzel olduğu bir ürün bulmak istiyorum.
Henüz mağazaları gezmedim, basların yeterli, tizlerin de iyi olduğu bir ürün istiyoruz.
Evde müzik ağırlıklı kullanılacak, arada da film vs izlenecek.
Midrange'lerin kayıp olmamasını da bu yüzden istiyorum.
Çünkü çoğu üründe midler gördüğüm kadarıyla kayıp, konuşmaları duymak için ya sesi yükseltiyorlar ya da bası kısıyorlar.
Her seferinde manuel vites araba gibi bununla uğraşmak cidden sıkıcı olur.
Samsung Q90 gibi fantastik bütçelere uçmak istemiyorum, ATMOS gibi teknolojiler olmasa da olur.
Bütçe olarak 10 lirayı geçmek istemiyorum ama bu aralıkta da pek fazla seçenek yok gibi.
Z906 mantıklı gelse de hem kablo karmaşası hem de tizlerinin yetersizliği nedeniyle mantıklı gelmiyor.
Bir de 5-6 yıl içinde kronik arızaları göstermesi de cabası.
Zaten apartmanda oturuyoruz, sesi yarısına kadar açma ihtimalimiz bile yok.
Aklımda LG, Samsung, Sony dışında Klipsch var ama değer mi bilmiyorum;
İkinci el piyasasında da seçenek olmadığı için yönelemiyorum.
Eskiden piyasa çeşitten geçilmezdi, şimdi ya ilgilenen yok ya da satan yok.
Ya da fantastik fiyatlar istiyorlar.
Şu sıralar soundbar araştırıyorum, yorumlara ne zaman baksam baslar iyi deniliyor fakat tizleri beğenen yok.
Çoğu üründe bas var anladık ama tizlerin de güzel olduğu bir ürün bulmak istiyorum.
Henüz mağazaları gezmedim, basların yeterli, tizlerin de iyi olduğu bir ürün istiyoruz.
Evde müzik ağırlıklı kullanılacak, arada da film vs izlenecek.
Midrange'lerin kayıp olmamasını da bu yüzden istiyorum.
Çünkü çoğu üründe midler gördüğüm kadarıyla kayıp, konuşmaları duymak için ya sesi yükseltiyorlar ya da bası kısıyorlar.
Her seferinde manuel vites araba gibi bununla uğraşmak cidden sıkıcı olur.
Samsung Q90 gibi fantastik bütçelere uçmak istemiyorum, ATMOS gibi teknolojiler olmasa da olur.
Bütçe olarak 10 lirayı geçmek istemiyorum ama bu aralıkta da pek fazla seçenek yok gibi.
Z906 mantıklı gelse de hem kablo karmaşası hem de tizlerinin yetersizliği nedeniyle mantıklı gelmiyor.
Bir de 5-6 yıl içinde kronik arızaları göstermesi de cabası.
Zaten apartmanda oturuyoruz, sesi yarısına kadar açma ihtimalimiz bile yok.
Aklımda LG, Samsung, Sony dışında Klipsch var ama değer mi bilmiyorum;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İkinci el piyasasında da seçenek olmadığı için yönelemiyorum.
Eskiden piyasa çeşitten geçilmezdi, şimdi ya ilgilenen yok ya da satan yok.
Ya da fantastik fiyatlar istiyorlar.