Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 15,698 Perşembe saat 08:44'de #29 yusufck46' Alıntı: ben denedim kapanıp açılınca gelen mavi ekranda yüzde 1de kalıyor hata verdi fotoğrafı yükledim. iki yazılımda da aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla ... Tv yazılımı almıyorsa uğraşmayın çalışmaz duruma gelebilir.
yusufck46' Alıntı: ben denedim kapanıp açılınca gelen mavi ekranda yüzde 1de kalıyor hata verdi fotoğrafı yükledim. iki yazılımda da aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla ... Tv yazılımı almıyorsa uğraşmayın çalışmaz duruma gelebilir.
T Çevrimdışı talha55 Yeni Üye 1 Şub 2025 6 16 Perşembe saat 13:33'de #30 Sizin gönderdiğiniz güncellemeyi yaptım oldu sağolun güncelleme gelirse yapmamam lazım mı yaparsam eski haline mi döner Son düzenleme: Perşembe saat 16:00'de
Sizin gönderdiğiniz güncellemeyi yaptım oldu sağolun güncelleme gelirse yapmamam lazım mı yaparsam eski haline mi döner
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 21,924 Perşembe saat 21:40'de #31 yusufck46' Alıntı: teşekkürlerde iki tane görünüyor birisi QuiDali diğeri QuiPicasso gisini kurmalıyım Genişletmek için tıkla ... dali yükleyebilirsin.
yusufck46' Alıntı: teşekkürlerde iki tane görünüyor birisi QuiDali diğeri QuiPicasso gisini kurmalıyım Genişletmek için tıkla ... dali yükleyebilirsin.
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 21,924 Perşembe saat 21:41'de #32 talha55' Alıntı: Sizin gönderdiğiniz güncellemeyi yaptım oldu sağolun güncelleme gelirse yapmamam lazım mı yaparsam eski haline mi döner Genişletmek için tıkla ... evet
talha55' Alıntı: Sizin gönderdiğiniz güncellemeyi yaptım oldu sağolun güncelleme gelirse yapmamam lazım mı yaparsam eski haline mi döner Genişletmek için tıkla ... evet
Y Çevrimdışı yusufck46 Yeni Üye 3 Haz 2025 5 21 Perşembe saat 21:52'de #33 Sota' Alıntı: dali yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... kral hata verdi denedim de başka yolu yok mu
Sota' Alıntı: dali yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla ... kral hata verdi denedim de başka yolu yok mu
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 21,924 Perşembe saat 23:08'de #34 yusufck46' Alıntı: kral hata verdi denedim de başka yolu yok mu Genişletmek için tıkla ... Arkadaki etiketi paylaş bakalim
yusufck46' Alıntı: kral hata verdi denedim de başka yolu yok mu Genişletmek için tıkla ... Arkadaki etiketi paylaş bakalim