Çözüldü Tivibu Spor Ses Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S Çevrimdışı

salomanya

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Herkese merhaba,

Kullandığım normal uydu alıcısı üzerinde normal her zamanki gibi güncellemeleri tamam olmasına rağmen Turksat uydusu üzerinde sadece tivibu spor kanalına ait görüntü olmasına rağmen ses gelmemektedir. Kanalın çekim kaltesi vs sıkıntısız ama sadece bu kanal özelinde ses yok. Aynı sıkıntıyı yaşamış başkaca bir arkadaş varsa yardımlarını rica ederim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Uydu alıcının marka-modeli ve kullandığın frekans nedir acaba :alala , 11853 H 25000 frekansında da aynı işlem oluyor mu :alala

S Çevrimdışı

salomanya

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aynen hocam frekans aynı. Dediğim gibi her kanalda var ama bu kanalda görüntü olmasına rağmen ses yok
Bu arada Hiremco V10 kullanıyorum.
Unutmadan belki 20 defa fabrika ayarlarına döndürülüp yeni baştan kurulum yapıldı
tivbuspor.jpg

S Çevrimdışı

salomanya

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kumandanın audio tuşuna basınca seçenek çıkıyorsa diğer ses pidini(ya da dili) seçin.
Bastım mono, stereo, sağ ses, sol ses gibi seçenekler çıktı hala aynı. Subs altyazı tuşu var basıyorum işlev yok. Sıkıntı dediğim gibi sadece bu kanalda. İsteyen istediğini desin inanın gına geldi. Saat 11'de trlefon ettim öğlen tatilindeyiz dedi hiremco, 13:30 aynı, 14:30' da sonunda otomatik sekreterden kurtulduk. Bir yetkiliyr bağlandım. Sorunu anlattım ama sorun anlattığım her insandaki ortak özellik gibi yine kendimi dinletrmedim. Yok cihaz tv ile uyumsuz olabilirmiş. Yahu her kanalla uyumlu bir bu kanallamı uyumlu diyorum, 2 yıl garantisi devam ederken nerdeyse abi rahatsız ettiğim için özür dilerim affet abi dedirtecek öyle üsteliyor. Hani yaşım 40 olacak ama karşıdaki kö*ek muamelesi yaptı. O yüzden başka başka cihazlara bakıyorum. Alırsam ödemesi benden alın bunu kendiniz uyumlu tvlerinizde kullanjn diye kargo yapıcam

Moderatör tarafında düzenlendi:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bastım mono, stereo, sağ ses, sol ses gibi seçenekler çıktı hala aynı. Subs altyazı tuşu var basıyorum işlev yok. Sıkıntı dediğim gibi sadece bu kanalda. İsteyen istediğini desin inanın gına geldi. Saat 11'de trlefon ettim öğlen tatilindeyiz dedi hiremco, 13:30 aynı, 14:30' da sonunda otomatik sekreterden kurtulduk. Bir yetkiliyr bağlandım. Sorunu anlattım ama sorun anlattığım her insandaki ortak özellik gibi yine kendimi dinletrmedim. Yok cihaz tv ile uyumsuz olabilirmiş. Yahu her kanalla uyumlu bir bu kanallamı uyumlu diyorum, 2 yıl garantisi devam ederken nerdeyse abi rahatsız ettiğim için özür dilerim affet abi dedirtecek öyle üsteliyor. Hani yaşım 40 olacak ama karşıdaki kö*ek muamelesi yaptı. O yüzden başka başka cihazlara bakıyorum. Alırsam ödemesi benden alın bunu kendiniz uyumlu tvlerinizde kullanjn diye kargo yapıcam
Frekansı sil, yeniden ekle ve arama ayarında vpid apid seçeneği varsa ki vardır mutlaka vpid için :3801 apid için: 3901 değerini girerek arattır kanalı bakalım, sonucu merak ediyorum :ok

Resim-133.png

S Çevrimdışı

salomanya

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Frekansı sil, yeniden ekle ve arama ayarında vpid apid seçeneği varsa ki vardır mutlaka vpid için :3801 apid için: 3901 değerini girerek arattır kanalı bakalım, sonucu merak ediyorum :ok

Resim-133.png
Şimdi oldu ama yine farklı bir şekilde oldu. Sildim yükledim kanalı buldu. Ses yine yoktu. Ama audio tuşuna basınca 2 tane tur seçeneği vardı alttakine alınca ses geldi. İşin gribi stereo seçeneği dışında ses yine gelmiyor. Yani monoda ses gelmiyor. Fakat her kanalda geliyor. Bu iki değeri girince önceki 2 seçenek sadece 1 taneydi Türk.e kısaltması tur diye

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şimdi oldu ama yine farklı bir şekilde oldu. Sildim yükledim kanalı buldu. Ses yine yoktu. Ama audio tuşuna basınca 2 tane tur seçeneği vardı alttakine alınca ses geldi. İşin gribi stereo seçeneği dışında ses yine gelmiyor. Yani monoda ses gelmiyor. Fakat her kanalda geliyor. Bu iki değeri girince önceki 2 seçenek sadece 1 taneydi Türk.e kısaltması tur diye
Güle güle kullan :ok Konuyu Çözüldü diye işaretleyelim mi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt